-
Laska
Asi jsem blazen, ale asi jsem se zamiloval 🙂 -
Miluju ji
*14* Já ji moc miluju.Nechápu to ale okouzlila mě a to dokonale...Taky jsme tu byl už včera a našel si to jméno na NEtu jen jsem nevěděl jak přidat příspěve 😉 Ale je to fakt moc moc půvabná dívčina 😍 😍 😎 -
kdo?
A nevíte kdo vlastě tohle vše založil? -
je to mozne
jj to je docelá možné že nám Adriana neospovi do důchodu, když jsme se jí ještě nikdo na nic nezeptal 😉 -
ještě 2otázky
nechtěla by si sem hodit náky foto? nebo videjko. a ta druhá jestli nevis kde by se dal sehnat ten tvůj film láska in memoria vřele děkuji 😍 😁 -
-
Re: ještě 2otázky
Fotky zatím žádné nové nemám, ale až je mít budu tak je sem určitě dám. A s tím filmem ti bohužel moc neporadím, ale jestli ho seženu, tak ti dám vědět.. 😉 🙂 -
-
Re: Re: ještě 2otázky
to ti z natáčení lidi ten film nedali jo? 😉 To je náký divný? Mám kámoše kterej taky točí a říkal že filmy z natáčení dostávaj normálně 😎 -
-
Re: Re: Re: ještě 2otázky
Ano, dali mi fotky z natáčení, ale bohužel je nemůžu použít... 😟 -
-
Re: Re: Re: Re: ještě 2otázky
a náký domácí fotečky? 🙄 😍
-
-
-
-
-
napaleni
zdravim vsechny tak jsme se zase jednou nechali napalit od nake trubky co se vydava za adrianu -
-
Re: napaleni
Proč myslíš..?? 🙄 🙂 -
-
Re: Re: napaleni
že nám sem nechceš dát náký fotečky 😟
-
-
-
??MuSiC??
Ahoj Ájo 😉 Co posloucháš za hudbu? Napiš prosím aspoň nějakou skupinu bo zpěváka/čku 😉 Děkuju 🙂 -
-
Re: ??MuSiC??
Mám ráda staré dobré Beatles, Abbu, potom třeba Franka Sinatru, Luise Armstronga, nebo Daniela Powtera a Miku. Z té české scény mám ráda například kapelu UDG. 😍 😉 -
-
Re: Re: ??MuSiC??
A co snoop dogg?? zklamala si mě. 😟 Nepatříš už do west coastu 🙂
-
-
-
Web
No, kdyby záleželo jenom na mne tak bych volil eStranky. Tak bych dal hlasovat a uvidíme. -
Pro Domču
Domčo, pro tebe cokoli... 😉 -
-
Re: Pro Domču
oo děkuji 😍 ....
-
-
Děkuji
Děkuju všem za přání k svátku 😁 🙂