-
Znalec
Musím říct že jako herec ale i jako muž na mě udělal dojem,nejen že u mí hrát naprosto všechno ( retardovaného muže Noaha Perciho ve filmu Vesnice ale i akčního a romantické muže v King Kongovi).Myslím že i když mu bude 33 tak je moc,moc ale moc dobrý muž i herec.Přeju mu hodně štěstí do života a ať taky brzo najde svou vyvolenou a má sní děti.Zaslouží si to.Těším se na jeho příští film -
je to upina!!!
Adrien se mi hrozně moc líbí!! Kdy jsem viděla ukázky na King Konga,říkala jsem si, e to musí bejt hrozná blbost,ale kdy jsem zjistila e tam hraje Adr. hned jsem na to musela jít. A samozřejmě, e se mi to moc líbilo!!:) Moc mu to tam sluí a hraje opravdu skvěle! Je to můj nejoblíbenějí herec!!! Je úúplně náádhernej, ten nos! A ty oči! Fakt upina!! -
Nemůžu jinak, než souhlasit. Jako herec je opravdu výbornej a určitě ho nečeká rychlej pád. Tenhle člověk prostě nemůže natočit propadák. S někym, jako je on v hlavní roli není možné propadák natočit. A jako chlap? Nechala jsem se ulovit na ty jeho nádhernýný smutný oči. Škoda, že mu neni o patnáct let míň a nebydlí v Praze...
-
Brody
ja nevim co tu ještě napsat..prostě souhlasím stím že to je člověk který má své kouzlo a takových dnes už moc není...a o jeho talentu se nedá diskutovat....snad ho nikdy nepotká osud pohasinajicí hvězdičky ..já doufám že nikdy..má všechno zatím předsebou a věřím že časem zněj bude celebrita velikosti (nechutně sladkého) Breda Pitta a přesto zustane sám sebou a nikdy s něho nebude floutek...Kéžby=)...a o nádherně zelených očích,černých vlasech a užasné postavě.. no to prostě nemám co říct.....mám ho jako herce strašně ráda ....připadá mi strašně záhadnej a to je to co mě tak okouzlilo....a budu sledovat jak se to s jeho karierou vyvine ..no nevim co dál to by bylo nadlouho......zas někdy něco přidám časem=) -
Adrien
Adrien je neuvěřitelně talentovaný zajímavý a charismatický člověk,který by dokázal i z naprostýho propadáku udělat film na který by se dalo dívat.Proto si myslím,že to je nej. herec.(a k tomu se mi dost líbí jeho oči). -
Hraje opravdu dobře, jen mě trochu překvapilo, že vzal roli v remaku King Konga. Na ten film bych normálně nešla, ale docela mu to tam sluší. Je k nakousnutí.
-
Adrien je fakt skvělej herec a myslim si že v každym filmu podává maximální výkony za který ho dost obdivuju.
-
Videla som teraz najnovsi film zvieracia kazajka a bol tamužasny.Jeho herecký výkon je perfektný a aj vam doporucujem zvieraciu kazajku vidiet-nadherný film
-
KJAX
Pianista je lepší jak trojá ty ko.... -
Jooo
Adrien je nej herec joooo