-
Taky souhlasím s tvrzením, že když soutěžila o titul Miss, tak byla ze všech holek nejošklivější. No ale co naděláme, holt má slavnou mámu, tak se umístila. Jo a je pravda, že by jí máma měla už pořádně vyčinit, chová se hrozně. Nevím, jaká je Agáta matka, ale to, že si odjede do Tater chlastat a fotit do Playboye, už taky o něčem vypovídá. Kdopak se staral o Kryšpínka? Chudáček malej, je mi ho líto. Prej zas plácla něco v Top Star Magazínu, nějakou trapnou větu ohledně neupravených maminek. Je fakt ubohá. No ale je to přece Agáta Hanychová, od ní nemůžeme čekat inteligentní větu.
-
-
tak se tim asi zivi tak asi musi jet do tater...kdyz ty jedes tak maximalne na hlavni nadrazi vydrhnout pisoary a vymenit toaletni papir za to uz nikdo nemuze
-
-
Nazdárek chlapečku, nemusíš mít strach, já mám velmi dobrou práci, která mi nese možná ještě víc než Agátě a to se nemusím svlékat ani chlastat s milionářema. Smůla co?? *1* *1*
-
Adolfe, zpátky do školy, troubelíne. Existuje pedofilie apod., od určité by měla být pojmenovaná nová úchylka - agatofilie. Ale u takto diagnostikovaného člověka by měla být soudem nařízena ÚSTAVNÍ léčba. Soudný a slušný člověk tvora typu Agáty musí nutně odsoudit.
-
-
-
To, čím se Agáta Hanychová předvádí, je to nejubožejší co může být. Nechápu, proč je v každém vysílání Stop Star. Jenom špulí hubu a svléká se. To je vše co umí. Je ubohá a laciná. Máme tolik kvalitních celebrit, umělkyň, které nepotřebují být viděny a slyšeny. Proč se mají všichni dívat na nějakého Kryšpína, když je tolik jiných krásných miminek. Vychovává z něho stejného budižkničemu jako je sama. Strašně se divím její matce, že jí nepromluví do duše. Neslyšela jsem jediného člověka, který by byl na ni zvědavý.
-
-
já bych to trochu poupravila,ona z něj nevychovává budižkničemu,ona ho totiž nevychová vůbec,ona na něj vyloženě se....
-
se musis pohybovat v jine spolecnosti a uslysis.....a ne nekde mezi popelarema a priblbyma prodavackama ktery jen umej v pracovni dobe mlet drzkou a pomlouvat a stezovat si na svuj neuspech
-
-
Tak si myslím, že být prodavačka s čistým svědomím je daleko větší úspěch, než být luxusní d ě v k a veřejně propíchaná každým hokejistou, fotbalistou a podnikatelem skrz naskrz. *3*
-
Adolfe, jsi fakt boží dílo. Buď jsi sama Agáta nebo agátofil, tudíž člověk zralý na psychiatrickou léčbu (vč. kastrace, nechceme, abyste se množili).
-
-
-
Agátka je supéér aj si s sní píšu a je móóóc sympatickáá!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* a kráásná!!!
-
agata je hezka zena libi se mi
-
Agáta je moc pěkná holka.Ale nemá zrovna moc pěkné chovaní!!!!Má moc pěknou rodinku ,ale má taky dluhy.To zrovna není moc dobré
-
-
Adélko, jsi poeta. Takhle jsem se už dlouho nezasmála.
-
-
.
-
.
-
SOukromé fotky Agáty Hanychové Stahuj zde : http://uploading.com/files/d3995ae1/Soukrom%25C3%25A9%2Bfotky%2BAg%25C3%25A1ty%2BHanychov%25C3%25A9.rar/
-
http://misstip.ic.cz/miss2005/sympatie12.html
Nechápu že se vůb dostala tehdy do dvanáctky...To asi jen díky své matce..A v týhle 12 byla bezkonkurenčně nejošklivější !!! -
-
Skutečně bezkonkurenčně nejošklivější. Ošklivá, nezajímavá, asi i hloupá ... to máme celebrity...
-
za to ty by ses nedostala ani do prvni tisicovky
-
-
http://www.sroti.er.cz/ *14*