-
Hanychová v posilovně
http://www.axxo.cz/?p=52916 -
Je pěkná,otom nemůže být řeč,ale jak může mít IQ 137,když ani nedokáže spočítat příklady pro nižší třídy ZŠ.
-
ono jí je co závidět? spíš jí litovat :-)
-
Agata Prachařova je suprrrrrrr *14* *14* *14* *14* *14*
-
Já už si to pěkných pár dnů zpívám.
Agáta mi nevadí, nemám na ní žádnej vyhraněnej názor, ale tajli má dobrou, hmmm...
Doctora mám rád, takže super kombinace. Doctorovy krásné ženy v klipech, to mně vždycky dobře naladí. *5* -
zde odkaz na klip - Nebe peklo ráj - Doctor PP... ale bacha! Je to dost chytlavý a budete si to zpívat celej den *1*
https://www.youtube.com/watch?v=Ml0ObJxbgug -
Agátce to v novym Doctorovym klipu fakt sekne!
A klip Nebe peklo ráj - song a animace na jedničku *5* -
Klip Nebe,peklo,ráj kapely Doctor P.P. je opravdu super...Agátě to moc sluší a Doctor P.P jako vždycky :o) perfektní....
-
Už se těším na nový klip Nebe Peklo Ráj od Doktora PP ... zahlédl jsem pár fotek z natáčení a už se na klip moc těším!
Songy Doktora PP jsou super a klipy jsou vždy zábavné *3* *1* -
♥♥♥ *14*
-
*14* *14* *14*
-
no neni dobrá ,je
*14* *3* -
...prajem vsetko najlepsie k narodeninam,,,mne agata nevadi,mam ju sto krat radsej,jak jakubkove predosle...nech sa im dari v spolocnom zivote...
-
Super kočka...
-
Čím je Agáta starší, tím mi připadá uvědomnělejší a rozumnější.
Dříve to bylo drzé a hloupé střevo, trapná exhibicionistka.
Nyní mě mile překvapuje a pomalu na ní měním názor.
Možná ji to změnilo mateřství, držím ji palce. -
agáta je pěkná ale jakub má na lepší
-
Kdo všechno může být celebrita nebo osobnost je až neuvěřitelné a Hanychová je toho příkladem.
-
jak hrála v te osklivce katce tak bylo videt jak je falešná že to hraní ji fakt nejde jinak proti ní nic nemám *7*
-
paní Prachařová je k.rva? vždyť je frigidní. jinak mě pobavily dříve ty její narážky na Krainovou, že je stará atd. Paní Agáta má sice míň let než paní Simona, ale má ten dar zase starší vypadat - což bych s ní měnila. Stejně tak je mi líto, že musí chudera hladovět aby měla štíhlou figuru. Mě je o sedm let více, cpu se a jsem pořád jak lunt. Neslušná není, je to spíš jen introvertní telátko, co by si bez maminky ani neprdlo.
-
Vulgární a agresivní osoba.