Přejít na výpis diskuzí

Agáta Prachařová

OSOBNOST 31.12.2006 
451 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tý to nedojde. Stejně tak Ajchmanová Dekastelová, nebo jak se ta zeleninová ště.ka jmenuje momentálně.
  • Agáta končí s Dopitou? Ani se nedivím....já jsem to tady předpovídala někdy před půl rokem. Není se čemu divit, když jiné ženě ukradnu chlapa, tak musím přece dopředu počítat s tím, že i mě ho může ukrást jiná, to je logické. Navíc chlap, který jak pilná včelička přelétává z jednoho kvítku na druhý, zůstane nevěrníkem nafurt. Jako např. Kokta. Sklízíš, to co jsi zasela. Osud ti vrací údery, které tys zasadila jiným. Pokud se nepletu, tak Dopita před tebou měl přítelkyni a malého syna. Odvádět chlapa od rodiny se nikdy nevyplácí, vždycky se to vrátí. O tom by mohla vyprávět tvá kolegyně z branže paní Partyšů.
  • Agáto, chtěla jsem se tě zeptat, jaký pocit máš, když si představíš, že si tvoje nahatý fotky prohlíží tvůj táta nebo třeba tvůj syn za 10 let?
  • Jak můžeš být na Ornelině straně to jsi tak blbá nebo co? *12* *12* *16* *16* *11* *11*
  • Mas naprostou pravdu :D :D :D
  • Souhlasim stebou :D :D :D
  • jednim slovem K*rva
  • moje mama ti v zkazuje , ze si blba *16*
  • moje mama me nuti a bych nesnašela agatu hanychovou , ale ktomu neni zadny duvod ja ji mam rada . nekdo z lidi napiste neco o agate hanychove rada si to přečtu . *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5*
  • je to blbá kr*va prostitutka p**a a sla*ka nic víc je ubohá a trapna je jenom k smíchu *16* *15* *15* *2*
  • Nezlobte se na mě,ale tohle není žádná modelka. Kdyby to byla kvalitní,žádaná modelka, tak už dávno maká v zahraničí a vydělává těžký prachy. U nás v ČR žádná opravdová modelka není, ty nejlepší dávno odjely za hranice a tady vegetujou jenom holky,o které zahraničí zájem nemá, živěj se jenom skandálama a tomu všemu říkají "modeling". Ví vůbec někdo,co to je pravý modeling? Je to těžká práce pro holky, které musejí mít silnou vůli a píli něco dokázat a které se musejí hodně otáčet, aby se v těchto vodách vůbec udržely. U nás slovo "modeling" hodně degradovalo a bohužel se za něj schovávají slečny,které nemají ani šajnu, co to slovo znamená.
  • Ale jo, máme dobrý herečky. Sice neexceluje, ale její výkony neurazí.
  • Žilková a dobrá herečka? .. ale no tak :D
  • a kde vůbec berete jistotu, že se o nás nemluví?? *4* *4* *4*
  • souhlasím s Jájá, 2 jazyky umí dnes skoro každý, na tom není nic světového. Mimochodem Diano, kde berete tu jistotu, že si nikdo ze zde diskutujících lidí ještě nesplnil svůj sen? Splnit si svůj sen znamená ukazovat prsa na sněhu, ukazovat vulgární gesta do novin, šokovat za každou cenu a být první i přes mrtvoly, házet špínu na kolegyně z branže, posmívat se kolegyním kvůli věku? No jestli tohle znamená splnit si sen,tak je fakt,že jsem si ho asi ještě nesplnila. Myslíte,že když se o nás nemluví,že jsme nuly? Dianko, proberte se...Mohu Vás ujistit, že bulvár nečtu a její životopis jsem si taky přečetla a není tam zhola nic inteligentního,co by probudilo můj zájem.
  • Tak jsem si dle pokynu přečetla její životopis. A? Asi jsem její životní cíle najít návod na zajištění světového míru a nakrmení hladovějících, hledání léků na nevyléčitelné nemoci, apod. v jejím bezesporu zajímavém a neuvěřitelnými fakty nabitém životopise přehlédla. Můžete mi pomoci? Prosím, prosím, žiji jen z kostí, které selebrity odhodí od stolu... PS: dva jazyky v dnešní době ovládá většina jejích vrstevníků. A nevystavují se kvůli tomu nazí, nechlastají. Mnohdy i žijí v řádném svazku manželském, když už mají dítě a mnoho a mnoho dalšího. ...nejslavnější fotografka... Bože, bože, do čehos dal duši.
  • Nevím proč řešíte někoho koho ani neznáte:) tohle považuji u našeho národa za slabost o Agátiných kladech se dozvíte jen,když budete chtít ,ale tahat špínu umí každý hlupák:), asi Vám to dělá radost:) no jo, a teď otázkou je proč se nemluví o Vás? To že je spjatá s maminkou je většinou jasný že bude známá,je to její věc co dělá!!! neubližuje a asi si přečtěte její životopis!!! a kdo z Vás umí plynule alespoň 2 jazyky ?čtěte míň bulvár a poznávejte !!! a splňte si své cíle:)
  • Po tomhle tvorovi chcece zamyšlení???
  • já tady mluvím o těch,co ji považujou za megaúspěšnou celebritu. Já za celebrity považuju lidi,co něco opravdu dokázali a o něco se zasloužili. A že jsou Češi hloupej národ - to teda jsou, stačí se rozjet do světa a poslechnout si,co si o nás vyprávějí..
  • jako sorry,ale HLOUPEJ NAROD????? to mluvíš o češích??? uvědomuješ si, že tím urážíš sama sebe??

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší