Přejít na výpis diskuzí

Alba Rico

OSOBNOST 4.3.2014 
121 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ahoj albo mam te moooooooooooooc rada se ta nejhesci holka ze studia on beat umis hodne krasne zpivas a tancis ses ta nejuzasnejsi holka na celym svete chci byt jako ty paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa FRAN *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
  • ahoj albo mam te moc a moc a moc a moc a moc a moc a moc a moc rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaddddddddddddddddddddddaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.ses ta nejlepsi holka moc hezky zpivas a ses proste uzasna paaaaaaaaaaaaaaaaa JORGINA *14*
  • ahoj albo mam ten moc a moc a moc a moc a moc rada obdivuju tvoji barvu vlasu nejsipatejsi holka kterou znam se serialu a pak krasne zpivas a krasne tancis myslim ze se hodis k facundovi aaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhoooooooooooooooooooooooooooooooooooojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *4* *4* *4* *4* *4*
  • ahoj albo mám tě moc ráda a si moc hezká holka a ludmila je taky hezká a ale něgdy simpatycká ale těším se na váš koncert violetta ahoj ambar *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Nemá náhodou Alba 24?
  • Miluujjuu těě
    Naty se hodí uplně nejvíc k maximu sou krasny paáár
    I love you naxi :-**
  • mike.wazowsky.357
    je dobre myt svuj nazor *3* každej ma svuj *1*
  • Ariano cami bude s maxi camila bude s brodvejem, sy hloupa jak by mohla byt naty s brodvejem když o brodveje nema vubec zajem *3*
  • mne sa lúbí aj naxi aj caxi to je jedno lavne že bude mnet maxi nejaku holku lebo stale je sam *3* *3* *3* *3*
  • Prepačte viem že máte albu radi ale mne sa viac páči caxi cami+Maxi nie naxi naty+Maxi prosím nedávajte nepáči sa mina môj komentár len si vyjadrujem svoj názor mám radšej keď sú cami a maxi spolu vo violette sú zlátý a sú spolu aj naozaj!!!!! :-) :-) :-)
  • šak ona to nepisala lebo by to bylo po španielsky to si nekdo vymyslel a dal to tam *8*
  • ona nemože mnet 180 šak ve violette je mala
  • Tobě šibe! Co ty víš?! Může chodit i s Marcem! To je na režisérovi a navíc o tom rozhodne 3 řada která se teď natáčí!
  • Zaprvé, tohle číst nebude a za druhé, nerozuměla by tomu..
  • Tvl! Ty máš v hlavě slámu? Bo tě tam tlačí to vzduchoprázdno?! Cami bude s Brodvejem! Naty Maxim! Frán s Marcem atd.
  • I love you Alba Rico si ne nej nej nej na světě si užasná zpěvačka,herečka,tanečnice atd. *14* miluju violettu *4* *3* a tebe tam mam nejradči *4* *4*
  • ahoj alba alebo naty vo violette si trošku hlupa ale uznavam že si už zmudrela lebo už neposluchas ludmilu a chodiš s maxim hodite sa k sebe mali by ste aj ozajsne spolu chodit
    *14* *4* *5* *2* *15* *3*
  • ano sice bude chodit s larou ale nakonec bude s violettou
  • Ja som nevidela Violettu od zaciatku videla som ju az v niekom 12 dieli a uz v vtedy som mala Naty rada-lebo v uvodnej pesnicke som citala jej meno a to sa mi strasne pacilo a vtedy som uz vedela ze bude perfektna. Zacalo som to pozerat iba kvoli Naty. Uplne sa v zijem do jej pribehu. a s Maxim su stresne ZLATÝ.... Jedine co nemam rada na Naty je to ze pocuva Tu Ludmilu . Inak je úzastna a perfektá a je moj velky idol a mam ju velmi rada .
    Mojim snom je sa s nou raz stretnút.
    PS:Naty bude chodit s Maxim *15*
  • Nechme ji, ať sní to dítě dál..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit