Přejít na výpis diskuzí

Alena Antalová

OSOBNOST 31.12.2006 
67 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hudy

Vzpomínka na xchat

Ahoj, vzpomeneš si ještě někdy na Ladnou_lesni_lanku? Srdečně tě zdraví hudy a nahlavu z bývalé místnosti 45-55 a přejí mnoho krásných rolí a hodně štěstí v životě! *4*
  • pochvala

dobry den alenko jste nejkrasnějši herečka,maminka,žena v česke televizi mam vas moc rada ještě krasnějši jste jako Anička v pojištovně štěsti nevim jestli si to budete čist ale kdyby ano a chtěla bys te mi odepsat tak muj email se seka a nejde to posilat tak mi kdyštak napište na icg 454399712 *14* *14* *14* *14* *3*
  • Alena???????????

Tak nevím,ale je na páte fotce nahoře(žena v červených šatech) opravdu Alenka Antalová? *7* *7* *7*
  • Blahopřání

Srdečně blahopřeji Aleně Antalové k narození druhé holčíčky a přejí ať jsou obě hlavně zdravé. *4* *4*
  • Přání

Přeji Vám mnoho úspěchů jak v práci, tak hlavně v osobním životě.
  • Prosím

Prosím,neumí někdo z vás-fanoušků A.A.-mezi které také patřím,vyměnit její fotku na stránkách Super.cz. Alenka je hezká žena a tato fotka jí moc nelichotí.Viděla jsem mnoho hezčích,ale nevím jak se to mění. Ahoj *7*
  • Dieťa

Chcem sa opytat či je pravda ,že pani Alena podvedla svojho manžela a či je pravda , že čaka dieťa s fanušikom
  • Alenka

Paní Antalová je opravu skvělá herečka!! Je ještě mladá a už tak známá!!!Věřím,že se paní Antalová ještě časem proslaví!!!!!!!! Její herecké dovednosti a vystupování je vskutku výborné!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Přeji mnoho úspěchů jak v osobním životě,tak v herecké kariéře!!!!!!!!! Tomáš Kiš *3*
  • No to teda...

Já taky NEVĚŘÍM, že by tak krásná, úspěšná a já newim ještě jaká herečka napsala něco takovýho! Mám ji moc ráda jako Aničku v Pojišťovně, protože já se taky jmenuju Anička =o). *1* *15* *4*
  • ...

Já tedy taky nevěřím tomu, že by Alena napsala, že s tm máme jít do prdele!! *16*
  • nevěřím

Tak to me tedy nevěrím,že by to psala Alena Antalová????
  • Dodatek zapoměla jsem to dopsat....Mááááám vás moc rada *4*
  • Ahojky Paní Aleno Antalová,chci vám jen napsat,že jsze neužásnější človíček pod nebíčke...Sice Vás neznám osobně,ale pro mě jste super.... *3*Chtěla bych Vás jako mám lterou jsem nikdy nepoznala....přeji Vám moooc štěstička a zdravíčka Vám a celé rodině.....zdraví a líbá *14*
  • Dotaz na roli

Dobre odpoledne. Chci se zeptat, zda jste hrala roli pacientky na gynekolog.odd. v serialu "Ordinace v ruzove zahrade". Myslim, ze to byl dil vysilany ve ctvrtek 20.4.2006. Diky a hodne uspechu. Martina
  • Dětsko

Tak jak roste dětsko? Je to nádhera se dívat jak roste,že?Přeju hodně štěstí při prvních krůčcích. Jirka *3*
  • Ahoj Alenko, zdravim tě z Plzně. Náhodou jsem se dostal na tenhle server a jsem úplně nadšenej, že je tolik lidí, který tě mají rádi, fandí ti a přejí jen to nejlepší. Mrzi mě, že jsem prošvihnul tvoji svatbu, ale opakovat ji kvůli mě fakt nemusíš:-) Nechám si to vyprávět. Doufám, že teď, když budeš ta maminka a nebudeš pořad jen pracovat, si najdeš konečně čas na starýho spolužáka a zajdeme na to kafe. Moc se těším (nejen na tebe ale i na to malý) a posílam velkou pusu. Pavel Š.
  • maminka

vše nejlepší k narození miminka
  • Alenko,jsem tvoje velká brněnská fanynka.. Moc ti přeju tvoje těhotenství a raduji se s tebou,že budeš mít mimnko.Také ti gratuluji k tvé svatbě a přeji ti v životě mnoho úspěchů a radosti.Doufám,že si to přečteš..
  • Alena Antalová je bezkonkurenčně nejkrásnější herečka. Jen jí patří můj hluboký obdiv a úcta. Osobně ji bohužel neznám a asi to zůstane navždy jen mým snem.....
  • přání

Jsem jen divák z čtvrté řady, přesto jsem se osmělil, nedbám cizí dobré rady, svůj šíp jsem vystřelil. Když Vám všichni přejí nej. já Vám přeji splnění Vašich přání Má-li život smutný děj, vy mu dáte krásné zdání. Ač mne nikdy nepotkáte, přítele zde ve mně máte. Ať se Vám dál všechno daří, Váš úsměv nám krásně září. Děkuji.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit