Přejít na výpis diskuzí

Alena Šeredová

OSOBNOST 31.12.2006 
43 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • POZOR ! SPORTOVCI ČTĚTE!

Alenko,
    že jste sexbomba- vše víme. Dokonce i to, že Váš muž je jeden z nejlepších svět. fotbal. brankářů. Ale to Vás vůbec neopravňuje k tomu, že jste tak mizerně ohodnotila v sobotu v TV - Telemánie-mladého slovenského fotbal. žongléra! Nevěřím, že by " Buffy " něco takového vůbec dokázal, navíc když je golman. Mám sto chutí vyzvat celou reprezentační jedenáctku Itálie, včetně náhradníků, aby překonali moje téměř 25 let staré světové rekordy.Třeba: Běh s míčem - doteky pouze nohama a hlavou- bez doteku země či ruky- za 1 hodinu jsem takto urazil 8680 m nebo žonglování fotbalovým způsobem s pingpongovým míčkem-počet doteků: přes 1.400 ! Třeba v této disciplíně, ať si to jenom zkusí ti reprezentanti a doteky s míčkem ať si sečtou dohromady! Za každý chybějící dotek do mého rekordu požaduji skromnou částku 1.000 EUR ! Myslím si, že bych byl pouze v této jediné disciplíně hned MILIONÁŘEM ! V sobotu jste mne Vaším nepochopitelným výrokem a nemístnými poznámkami velice zklamala! WR Pepa *5* *13*
    • selena-evicka

Re: POZOR ! SPORTOVCI ČTĚTE!

hej ona řekla jen svůj názor!!!!!!!
      • Re: Re: POZOR ! SPORTOVCI ČTĚTE!

tak v tom případě je teda až moc pyšná. protože její muž by to určitě nedokázal, a o tom, že ona už vůbec ne, radši pomlčím *16*
  • Nehrej si na Lollobrigidu

Alenka si v česku hraje že je v Itálii slavná asi jako Gina Lollobrigida ale to fakt není pravda v žádném filmu jsem jí nikdy neviděl je to k smíchu*15*
    • Re: Nehrej si na Lollobrigidu

Alena ted hraje v novem filmu Un estate al mare,ktery ted bezi v kinech.Hrala take ve velmi uspesnem serialu Cesaroni.
    • Re: Nehrej si na Lollobrigidu

Hmm...je to k smíchu, že se někdo může chlubit vlastní slepotou:

++ http://www.youtube.com

A dva její filmy mám navíc doma *15* :

++ http://www.skins.cz/winamp/alenka/a lenkadvd.zip
      ++ http://www.skins.cz/winamp/alenka/H o-visto.zip
      • Re: Re: Nehrej si na Lollobrigidu

hmm...jestli myslíš tyhle štěky tak jo...už jen čekám až si začne říkat herečka *15* Ale není v tom sama také nesoudná Kubelková je ještě horší diva *15* v seriálu VKV podává vždy dramatický výkony *15*
        • Re: Re: Re: Nehrej si na Lollobrigidu

Hmm..směšná malá česká závist !

Štěky ? A kolik českých taky-herců, kromě špičkového Karla Rodena, se může pochlubit tím, že hrálo po boku opravdu slavných herců ??

PS: A její třetí film si nechám poslat z Itálie, jakmile se objeví na DVD...*1*
          • Re: Re: Re: Re: Nehrej si na Lollobrigidu

Ona nebyla a nikdy nebude herečka nemá talent je jen hezká kulisa v nepříliš známých Italských filmech.Jediná česká herečka která se prosadila v Italských filmech byla Lída Baarová !!!
            • selena-evicka

Re: Re: Re: Re: Re: Nehrej si na Lollobrigidu

tak proč natočila 4 filmy
  • pěkná

Alena je fakt pěkná ženská.Ty nuly,který teď pořád všude cpou,jako je Mašlice,Mesárošová,Hanychová a další jí nešahaj ani po kotníky.
    • Re: pěkná

pravda
  • aleno,dej buffonovi pěkně zasouložit,zaslouží si to po ms ve fotbale
  • fandim ti,hlavne jak si se prizpusobila zivotu v Itálii,já jí taky miluju a učim se italštinu,abych tam třeba někdy zkusila žít *4*
  • Má úžasný tělo!!!Strašně jí ho závidim!!!Je nejhezčí ze všech missek!!!
  • Tohle je miss space!!

Tohle je nejkrasnejsi zena sveta..ne naka potrhla bloncka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!a ze zije v italii se ji ani nedivim,ikdyz ji spoustu lidi za to odsuzuje!hned bych vypadla taky!!!!!!!!!!!!!!!
  • juve

Narozky!!!

Všechno nejlepší k narozkám!!!!!!!!!!
  • Skiny do Winampu

Ahoj všichni,

jestli máte rádi Winamp a skvělou + Alenku....tak se podívejte na mojí stránku ++ http://www.skins.cz/wiki/index.php/ Alena_%C5%A0eredov%C3%A1
  • je nudná

Možná Alena hraje ve dvou filmech,ale jak řekl Petr Gina Lolobrigida z ní nebude.Navíc měla Alena rozhovor v televizi a vypydá staře a strhaně.Ať si vezme příklad z jiných modelek. *3* *3* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit