-
Alena je nejlepší
Alena je jedna z neljepších a nejúsoěšnějších modelek z česka a ti kteří tvrdí opak jí jen závidí a jak můžete tvrdit že ji v itálii nikdo nezná to je naprostá blbost já si píši s hodně italama a všichni ji znají. A nějaká stočesová se může jít zahrabat byla miss ale že by byla nějak známá to teda bych chtěla vidět. -
-
Re: Alena je nejlepší
je zajímavé, jak tu polovina lidí žije v Itálii, a druhá si píše s italama. no comment
-
-
BIRTHDAY!!!!!!!!!
Všechno nejlepšíí!!!! *14* *14* -
:)
No dobře. Na tyhle stránky jsem vlezla jen pro to , že mě zajímala jedna informace, ale když čtu ty příspěvky, a že jsem přečetla všechny, musela jsem napsat. Nemyslím si o sobě nic. Ano, něco jsem v životě dokázala, nejsem světoznámá. To že je P. Šeredová modelka jí nikdo nebere, to že je "hezká" jí taky nikdo nechce brát. Ale její chování mi příjde kolikrát vážně dost pod úrovní. Sama žiju v Itálii, ne že bysme jí tu neznali, ale žádná celebrita to teda není, jestli, tak jen kůli jejímu manželovi. Na netu jsem viděla Talentmanii, bylo mi někdy líto toho, co těm lidem řekla. Ať mi nikdo neříká, že je to bohyně, že se chová skvěle a že si o sobě nic nemyslí. Čekám na názory typu "Závidíš jí" atd. Ne, nezávidím. Žiju si spokojeně i bez toho, aby byl můj muž světoznámý fotbalista a já modelína. *3* *3* *3* *3* -
Alenka
Alča je boooooooooooohyně!!!!!!!!!!! -
kočka
mně se vždycky líbila, je krásná, inteligentní a má úroveň! *3* -
Nevíš, jak by bylo možné ji oslovit, když žiješ v Itálii? Nemáš nějaký kontakt? Kamarádce unesl přítel děti do Itálie a úřady zatím nic nezmohly :(. Hledáme pomoc kde se dá. Třeba by Alena pomohla alespoň s nějakým dobrým právnickým kontaktem... Díky
-
Je mi moc líto ten rozvod !
-
Na tutofku
Šeredka jedna šeredná určitě nás zradila ve fotbale místo,ady fandila nám určitě fandila tomu kreténckýmu brankáři z itálie.F *16* ů *5* J *16* -
Úspěch
Po pravdě řečeno musím říct,že Alena se mi nikdy zvlášť nelibili ani nebyla mou favoritkou na soutěži Miss.Vůbec nechápu co na ní Italové vidí,je to obyčejná česká holka a musím říct,ikdyž se říká,že češky patří mezi nejhezčí holky na světě,tak Alena není nic moc.Ať je ráda,že ji Buffon vůbec sbalil a díky němu je slavnější.U nás v česku jsou mnohem hezčí holky,které by v zahraničí spěly.Vlastně hodně jich tam žije a proslavily česko.Na druhou stranu jim to s Buffonem hodně sluší a obdivují ji,že se přizpůsobila životu v Itálii.Mě italove (chlapi)přijdou až moc vlazli.Přeji Aleně hodně štěstí v Itálii *4* *4* *3* -
-
Re: Úspěch
Italové jsou hezký chlapi!! černé vlasy snědá plet!!! a jsou dlušně vychovaní!!!a těma hezčíma holkama myslíš třeba Němcovou??? to je strašná!!! cituji: "Když sem byla malá, žili jsme v bídě! Jedny zimní boty sem měla pet let!" Kdybych tohle řekla tak by mě rodiče asi zabyli. Ale třeba Karolina Kurková je krásná, asi nejslavnější z českých modelek a bohatá!!! A Alenka je krásná žena a vždy sem ráda, když se nějaká naše hvězda uchytí v cizině!! Třeba Karel Roden je nejlepší herec!!! *4* -
-
Re: Re: Úspěch
a pardon za ty chyby! *1* já když sem to po sobě četla tak sem se až zděsila! *1* *3*
-
-
Nic moc
A ještě musím dodat,koukala jsem na Aleniny fotky a videa a dokonce v nějakém článku se snaží radit češkám v oblékání.Aleno ty tvé výstřihy,kde máš skoro kozy venku ať šaty nebo trička,jsou hodně trapné.Takže nikomu neraď,možná na tomhle sis vybudovala karieru v Itálii.Italky jsou mnohem hezčí.VÁŽNĚ NEJSI TAK KRÁSNÁ,ale myslím si,že povahově nebudeš špatná. *13* *13* -
-
Re: Nic moc
je mi tě fakt líto, že jsi tak omezená -
Re: Nic moc
Po pravdě řečeno musím říct, že + Iv + tady jen plácá samé nesmysly.
Až sexbomba jménem + Iv + získá 3. místo na soutěži Miss World (a tak porazí Alenku) a udělá kolekci plavek, která se bude prodávat na celém světě, pak prosím... JINAK, *13* *13* *13*
-
-
-
tupci
Vy máte dost,to že se mi Šeredová nelíbí,neznamená,že jsem omezená a plácám nesmysly.Každý ma právo říct svůj názor.Líbí se mi modelky jiného typu,ale Sěredová fakt ne. *13* *13*