Přejít na výpis diskuzí

Aleš Kartal

OSOBNOST 12.4.2012 
29 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • člověk, který je až neuvěřitelný rasista, ale sám má za manželku polocikánku, která má 4 děti a každý to dítě má jinýho otce.Za to bych se styděl. Vymazal jsem ho z facebooku protože mi denodenně posílal rasistické vtipy. asi se ničím jiným nezabývá *10*
    • No Vy budete asi ta jeho děsná byvalá partnerka. To by tak sedělo. Paní zoufalá alias Láďa. *1*
    • To je asi jiný pan Kartal, jeho manželku znám je to inteligentní ženská která mluví několika jazyky a s nějakou cikánkou má společný maximalně počet končetin *1* *1* *1* *1* . Asi si tu někdo protiřečí nebo nezná význam slova rasista *2* *2* . Rasista by určitě polocikánku nechtěl za manželku *15* *15*. Takže reakce na Láďu - ŠPATNÁ POMLUVA hihihihih A pokud jsi Laďo takový kádr že se stydíš vychovávat děti a možná ,že tančí kolem tvé "marigótky" místo navštěvování školy, tak jen pro pořádek velké množství ftipů v mém okolí se tedy trefuje do tvé menšiny protože nepracujete a parazitujete na těch co něco umí. Tím to z nich ještě nedělá rasisty ale pouze lidi kteří se smějí hlouposti druhých. s pozdravem Petra
      • no jasně. Hele věřím raději soudu než kamarádce tohohle podvoníka a jeho ženy. podvedli už hoooodně lidí
        A je na ně podaných celkem dost žalob, takže si ty kecy nech jo.
        http://podvodnefirmy.cz/podvodnici-34/
  • Ahoj všem , úžasná práce na Miss Aerobic 2013 , super komunikace, legrace a hlavně nádherné fotky :) prostě paráda *3* *3* *3* díky
    • Paráda :) http://www.ceskoslovenskamissaerobic.com/cs/galerie/pindlerv-mln je vidět změna oproti původním fotkám od jiného fotografa jen tak dál Jirka
  • Ahoj všem , pan Kartal nám fotil celou firmu. Všem nám to sluší a fotky jsou nádherné. Některé má i na svých webovkách www.kartal.cz . Až se budu vdávat vyfotí nám svatbu už jsem se s ním domluvila :)
    S pozdravem Jana
    • dobrý den,
      potřebujeme též vyfotografovat naši firmu. Máte nějakou referenci na kterou bych se mohla mrknout. Díky. Vančurová
  • Dneska jsem obdržel snímky od pana Kartala a je fakt "profík" :) Perfekní jednání, profesionální přístup. Není jenom fotograf ale je to sympatický člověk který se stále směje a má obrovské množství životní energie.

Děkuji Jiří Šimůnek
  • Je to sekáč, mám od něj fotky z Lyoness setkání a jsou super *2*
    • Z Luoness??? to je ta firma, díky které obral spousty svých přátel? No to je reference jako stehno.
  • Noo mam novinku :) on se pan Kartal ozenil letos posledniho Brezna 2012. Tak at je stastnej a ma hodnou zenu :) gratuluji *14*
  • Zdravím Vás, máme od pana Kartala firemní snímky a vypadají dokonce lépe než skutečnost. *2* Navic naprostá spolehlivost a slušné jednání.
  • Fotil mi svatbu. Fotky jako řemen :) Pohodová domluva a parádní vysledek, mohu jedině doporučit *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit