Přejít na výpis diskuzí

Aleš Lehký

OSOBNOST 26.2.2008 
25 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pajky

PODIVEJ SE NA OFICIALNI STRANKY LUNETIC TAM ALES OBCAS ODEPISUJE.
  • EsLYn

ahojik Aleši chtěla bych se zeptat slyšela jsem že bude 30.6. v CHomutově koncert jenom by mě zajímalo jestli to platí a kde přímo tak písni prosím na DyKQy@seznam.cz ahojky *3*
  • mrnousek

Alešek

Ahojky Alešku!Včera jsem se na Tebe byla podívat v Infernu a vypadáš fakt dobře...nejvc si mě dostal tím svým sladkým pohledem...Škoda,že jsem tě tam pak už nevyděla...sem tě chtěla pozvat na kafčo.. *3* ...kdyžtak písni PavlikovaV@seznam.cz
  • ALEŠ

AHOJKY ALEŠKU,STRAŠNĚ MOC SE MI LIBÍŠ A MÁŠ KLASNEJ USMĚV,BYLA JSEM NA VAŠEM KONCERTU V KOZAROVICÍCH PAMATUJES TA STRASNE MOC SILENA HOLKA FOTILA JSEM SE S TEBOU A PAK JESTE S MARTINEM VE VCHODE. BYLA JSEM STASTNA. MATE STRASNE MOC KRASNE PISNICKY,BYLA BYCH RADA KDYBY JSI MI NAPSAL MUJ E-mail JE blazova1234@SEZNAM.CZ
    UDELAS MI STRASNE VELKOU RADOST. MEJ SE KRASNE AHOUJKY MARUSKA. *4*
  • kniha

To by mně zajímalo, co je to za knihu to "2001". Že by Vesmírná odyssea?
  • Ahoj

Ahoj Lešku jak je, pozdravuj doma!
  • Aigospotamoi

Je to šašek nováckej...to co tam předvádí ráno na Nově, nad tím zůstává rozum stát. A nejen on. Takové neskutečné kydy.
  • Ahoj Aleši,
    jmenuji se Jan Stupka a jsem věrný fanoušek skupiny Lunetic moc se mi líbí vaše písničky, a chtěl bych se s tebou s kontaktovat tak mi můžeš psát na e-mail jenda.stupka@seznam.cz
    Děkuji Jan Stupka
  • aleší všechno nejlepší k narozeninám
  • aleši všechno nejlepší k narozeninám

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit