-
Procházka shit dabér
Díky tomuhle zmrdovi, co je schopnej nadabovat ráno psa, v poledne dvoumetrovýho černocha a večer myší prd, jsem postupně odhlásil HBO, kde s podobným šmejdem Švarcem dabovali opravdu všechno, no a pak i televizi komplet, protože hlas tohoto zkurvysyna byl slyšet odevšud snad desetkrát denně. Shit!!!Shit!!!Shit!!! Kam kráčí český dabing? *10* *10* *16* -
-
Re: Procházka shit dabér
Co seš za krypla ty kreténe zkurvenej! Chcípni čuráku! -
-
Re: Re: Procházka shit dabér
Ty vyjebaná bezcenná mrdko, máš malý péro a líběj se ti nezletilý holčičky, vidˇ? Jinak si nedovedu představit, proč reaguješ tak, jak reaguješ. Je politováníhodné, že i zmrd a pračůrák jako ty má občanská práva. Přeji ti dlouhý život mezi ještě většími zmrdy, než jsi ty a hlas Aleše Procházky ať tě straší do konce života. *5* -
-
Re: Re: Re: Procházka shit dabér
Abys chcíp radši ty. Narozdíl od tebe A.Procházka něco v životě dokázal, je uznávanej dabler a herec. Ty si jen rozmazlenej sráč co dřepí doma u kompu a sere ostatním svůj názor na internetu. Zamysli se nad sebou ty překompenzovanej teplouši!
-
-
-
-
Kevin Spacey
I když asi jmenovaný herec tyto příspěvky nečte a ani se mu nedivím, tak házím do pléna to, že já osobně mám rád filmy s Kevinem Spaceym, kterého dabuje právě pan Procházka a i když rád poslouchám filmy v originále, tak jeho dabing je opravdu zážitek. Tímto doporučuji všem fanouškům vyhledat si film Vyjednavač, a další... -
shrek
Tak děti..
Po zhlédnutí všech dílů Shreka musím konstatovat, že dabing kocoura v botách byl nepřekonatelný.
Z hlasu pana Procházky by se dal zažít asi i orgasmus..!
Výbornej dabler.
Podobně jako Pavel Soukup a Alexej Pyško..
Gooooood.. Nebo oh my god. -
-
Re: shrek
Promiňte, možná budu jediný , můj názor na pana Procházku je negativní , jeho dabingy okamžitě vypínám . Abych byl konkrétní , připadá mi , že jeho snaha o pečlivé vyslovování je často kontraproduktivní , působí totiž ve výsledku uměle . Obvzláště komický je jeho styl nadabovat postavy drsného charakteru , kdy vyjadřuje emoce nebo tvrdost , to mu nesedí .Zní to jako kdyby se pedagog v mateřské škole nutil do role člena Hell's angels . -
-
Re: Re: shrek
No tak se ti to nelíbí, a co? -
-
Re: Re: Re: shrek
Pouze přidávám svůj názor , slušným a korektním způsobem . Na svém hodnocení trvám , neříkám , že jsem s tímto dabérem viděl ( slyšel ) vše , nicméně podle mého soudu dělá chyby v tom co jsem uvedl . Dabing by měl především splynout s postavou a dát jí ten správný náboj, v jeho případě mě prostě irituje .
-
-
-
-
Musim rict, ze pan Procházka opravdu skvele namluvil profesora v Hery Potěrovi. Ale kdo napise, ze v přátelích nebo u Toma Hankse je vynikajici tak by mel zajit na ORL protoze tam nekde bude asi velky problem, nekde mezi uchem a mozkem, protoze ten umečenej hlas se nehodi jen tak nekomu. Mam pocit ze musi vlastnit nejake dabingove studio jinak si nedokazu vysvetlit tu strašnou spoustu zničených filmu a serialu kde se vsude vecpal.
-
-
Naprosto souhlasím s Katkou.
-
-
Aleš
Nejlepší dabér, fakt *4* Má uplně úžasnou barvu hlasu a taky hloubku. Je skvělej *14* -
Bohužel ho znám osobně
-
Narozeniny
Milý pane Procházka
Všechno nejlepší k narozeninám.
*4* *4* *4* *4* *4* *4* -
narozeniny
K dnešním narozeninám přeji panu Procházkovi všechno nejlepší, úspěchy v jeho práci, ještě hodně dabovaných filmů, at si mi, fanoušci užijeme ten krásný hlas (padochy umíte skvostně *14* ) a hlavně zdraví, protože to není žádné klišé, bez zdraví není nic *13* Vendy :o) -
Dabuje dobře, to jo. A ne jen Severuse. Kranicha v Kobře 11 taky namluvil dobře. O agentu Cooperovi s Twin Peaks ani nemluvim. A postřehli jste, kolik "Severus" namluvil reklam??? Třeba na Opeli atd.... Ale nic ve zlim. Dabuje fakt dobře. *15*
-
Také dabuje Snapa v HP. Úžasně .