Přejít na výpis diskuzí

Aleš Procházka

OSOBNOST 25.12.2007 
48 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • voice

Chvilku zastupoval Rostislava Čtvrtlíka v dabování Chandlera v seriálu Přátelé.
    • Re: voice

Tam se mi ten jeho hlas moc nehodil. Chandlerův hlas je lepší s Čtvrtlíkem.
      • mamba

Re: Re: voice

to je fakt, ikdyž je skvělej, tohle mu nesedlo, on je na ty záporáky *14* *14*
  • lieblinka

Dabér č.1

Můj nejoblíbenější dabér s nádherně sametovým hlasem. *3*
    • Re: Dabér č.1

Jj, krásný hlas má. Také je můj nejoblídenější dabér. Hlavně jsem ho slyšela dabovat Krále Artuše nebo v Kobře 11, taky v Bláznivé runwayi daboval a mnoho dalších... ♥ *14*
  • bukajda

--------

Taky mluvi kocoura v botach ve Shrekovi,ale to už asi víte.Má sameťoučký hlas,ale to už asi taky víte. *15* *14* *1* *3*
  • hougerka.edward

Happy Birthday!

Všechno nejlepší k narozeninám Aleši! *14* *1*
  • Snape

Musím říci, že mně vždycky až mrazí, když slyším "Snapeův český hlas". Jste muž na svém místě. Jen tak dál. Přeji hodně úspěchů. Také jsem byla na divadelním představení Hráči. Musím říci, že takhle jsem se dlouho již nepobavila. Všem můžu směle doporučit. Hodně štěstí *4*
    • Re: Snape

Pan Procházka dabuje profesora Snapea naprosto úžasně. Ikdyž Alan Rickman *14* má hlas snad také od boha. Samet!
    • Re: Snape

Musím jen souhlasit, pan Procházka má neskutečně "sexy" tón hlasu a všechny jeho dabingy jsou skvělé, ovšem Snape je neuvěřitelný...Alan Rickman a hlas pana Procházky = neuvěřitelný divácký zážitek *14*
      • Re: Re: Snape

Přesně.. *3*
        Neuměla bych si představit jiného dabéra Severuse Snapea než pana Procházku... *14*
        I to má svůj podíl na tom, že Severuse mám jako postavu v Harrym Potterovi nejradši *14* *4*
      • especiale

Re: Re: Snape

nebo taky Armando v ošklivce... *15*
  • ......

Daboval také pár dílů Chandlera z PŘÁTEL
  • Dabér je skvělý, zrovna si připomínám jeho Michaela z Brutální Nikity. Timothy Hutton je v jeho podání taky dobrý. A některý reklamy jsou vyložemě sexy podaný. Dvakrát jsem ho viděla naživo hrát, ale to je nesrovnatelný. Průměrný herec. Mikrofon mu vyloženě pomáhá.
  • evelina

blahopřání

Milý pane Procházko, k vašim dnešním narozeninám přeji hodně zdraví, pohodu v rodině a úspěch ve vaší tvůrčí práci. Mám moc ráda váš úchvatný hlas. *3*
  • Velmi děkuji, za skvělé dabingy , Severus Snape - nádherná práce s hlasem, svět podle Prota, taky úžasný dabing, máte nádherný hlas, a umíte s ním pracovat vskutku umělecky. Vedle Vás už takhle obdivuji jen dabérské umění pana Davida Prachaře a Miloslava Mejzlíka, jinak nikdo... díky...díky Vašemu hlasu ty postavy získávají další rozměr.....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit