Přejít na výpis diskuzí

Alex Evans

OSOBNOST 14.6.2007 
97 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Uchvácení ;)

Jj ALex je nádherný, poté co jsem ho uviděla, uplně jsem se tak zamilovala do EMA:.. *1* *1* Myslím, že to není špatný styl, jak si někteří myslí..ALex má nádherné očička... *14* Nevíte nějaké písničky od Alexe..? *14*
  • Hello,

Hello,
    How are you? I saw your profile today at (www.osobnosti.cz)and feel like contacting you.
    I feel we may become matches (tessy_4000kuru@yahoo.com. ) is my contact. Kindly make a contact if you are interested, so that i can send you my picture for you to know who iam meanwhile my name is Tessy. I will appreciate it if you give a good responds.Thanks and remain blessed.
    (Remember the distance,color or age does not matter but love matters alot in life)
    have a nice day.
    your in love tessy kuru.

Ahoj,
    Jak se máš? Viděla jsem váš profil dnes (www.osobnosti.cz) a pocit, že Vás kontaktovat.
    Cítím se nám může stát zápasy (tessy_4000kuru@yahoo.com.) Je můj kontakt. Laskavě vytvořit kontakt, pokud máte zájem, takže i vy můžete posílat na můj obrázek, abyste věděli, kdo iam mezitím jmenuji se Tessy. I oceníte, pokud budete dávat dobrý responds.Thanks a zůstat požehnal.
    (Vzpomeňte si na dálku, barvy či věku nezáleží, ale láska hodně věcech v životě)
    Hezký den.
    Váš v lásce tessy kuru.
  • vykyska

Re: už vím jak to je

Je nádherný,já ho upe žeru. Fakt nejlepší Emáček... Alexííík *14*
  • shagy007

Re: Re: např

no to teda *15*
  • Re: Heh

Jo byli by na něm hezký možná kdyby to nebyly kontaktní čočky! LOL *15* *15* *15*
  • Re: ne všecko je on

Tvého přítele, jo? LOL jestli je mezi těma fotkama tvůj kluk tak já jsem alibaba *3* *15* *15* *15*
  • už vím jak to je

žádná panika....už jsem to zjistila...prostě mám pravdu....ale to mi nikdo z těch fanynek neuvěří...ale nevadí...každopádně už jsem si i zjistila kdo je ten váš slavný alex co vypada jak nekdo jiný....takže jsem už v oobraze!!!!ale pravdu jsem měla... *15*
  • menzliczka

Re: např

JJ taky jsem si všimla že nejméně na třech fotkách to vůbec není on *8*
  • např

například ta fotka s křídlama...?!to neni žádný Alex,nebo 3.řádek ze spoda uprostřed to taky není Alex..!!!Holky sorry já toho Alexe vubec neznám...ale i na youtube jsem si všimla že ty fotky míchaj...a je jich dost...takže...sorry...ale ne vždy slintáte zrovna po Alexovi...
  • ne všecko je on

Ahoj nic proti...ale mezi fotkama Alexa Evanse máte fotky mého příítele......?!?!?!?!?
  • makky_billda

Re: Twelvik12.blog.cz

JJ SOUHLASÍM MILUJU SEXY EMO SLEDOUŠE.... *14* *14*
  • twelvik2

Twelvik12.blog.cz

JHe fAkt kRáSnÝ :-* *14*
  • menzliczka

Heh

Ne že bych byla na nějáký EMáky nebo scene týpky , ale musím uznat že je hezký.. Ale nejhezčí na něm jsou ty modré oči.. *14* *9* *15*
  • Re: Re: I love Alex

jj asi tak..alex je strašně hezkey klučina.. *4* *3*
  • Re: omg

drž hubu ty debile!!! když se ti nelíbí tak co sem lezeš?? jdi se zahrabat a nelezte vubec sem ty komu se nelibi..pche..
    alex je ten nejhezčííí klučina na světě...:-* kéž bych ho mohla znáát..
  • Re: Re: emo blb

Ani bych neřekla, mezi těmito rádoby-styly není žádný podstatný rozdíl, oba dva jsou stejně akorát na vysávání prachů z malejch rozmazlenejch fracků. *1* Před rokem byl emo, teďka je scene a příští rok to bude třebas r'n'b. *1*
  • Re: I love Alex

*10* on je klaaaaaaassny uzasny ja ho chci
  • Re: Alex??? ten je nej,a nejhezčí emoušek

abyses z něj nepo*****... *10*
  • Re: emo blb

On hlavně není EMO ale SCENE :DD Trošku vedle ne ? >DD
  • Re: emo blb

no tak asi když si přečtete jeho životopis nebo prohlídnete jeho fotky nebo poslechnete písničky od něho tak je vám to hned jasný.Ale ti kdo to furt nechápou asi nemaj mozek páč každej rozumnej člověk pozná co se skrývá v jeho písničkám a v něm!!Já ho teda osobně neznám ale stačí mi ty jeho mp3 takže mám vystaráno.A klidně si dál piště že je to debil nebo tak páč stejně nemáte pravdu!! *1* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit