Přejít na výpis diskuzí

Alex Evans

OSOBNOST 14.6.2007 
97 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: omg

Mas pravdu.Ty si pica sveta!! *15*
  • Re: alex

no to bych taky ráda věděla. *1*
  • Alex :)

alex je super...a hlavne sexyy *14*
  • emo blb

je to dalsi emo trapak a ty co rikaj ze ho nezname tak ho fakt nezname ale jak ho muzete znat vy ?
  • Re: je krásnej!!

No to máš pravdu. Prostě je boží:D Už si slyšela ty jeho písničky?
  • Re: Re: ???

no a ty si píča a nech si to vše pro sebe
  • Alex??? ten je nej,a nejhezčí emoušek

J0 mám na mp4 jeho fotešky je upé nehezčí,nejkrásnější a plostě ho žeru (I LOVE YOU *4* *14* *14*

MILUJU ALEXEEEEEEEEEEEEEEEEEEE *14*
    pS:SOUHLASÍM S Dolikm máš velkou pravdu o něm ostatní ví tak upe hovno
    A hned bych se snim vyfotila brala si na sebe jeho oblečení , i když jsem skaetačka vou at žije dc,dvs,adio,blind,horsefeathers,emerica a plno jiných znáček
  • Jujky

On je kláááásnej.........ti co sem píšou že je hnusnej ví o něm velké houby tak at sklapnou....muckkkk alexi muck muck muck *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4*
  • Re: ???

ty voeeeeeee ty si trapna pica jako on *1* *9*
  • blllelele

tahle pica je vsude na intaku a naka holka k nemu napsala, ze se ji po nem stejska a jmenuje se jakub ci co *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* omg.... *7* *9*
  • omg

woe dobrá emo pica *9*
  • je krásnej!!

Alex je nejhezčí
  • Re: I love Alex

Ty si teda fakt emo,ty si mozna tag akorat Pozerka!!
  • Emo

aoooy zdrafiim setkyyx emakof a emacky cho ako sha thu mhate .....???yooooy ALEX EVANS....loobim stlasneee *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* I LOVE YOU ALEX hh.... *3*
  • alex

on spieva v akej skupine? *7*
  • I love Alex

Já ho děsně miluju je to ten nejkrásněkší kluk kterýho sem kdy viděla ..a je emo to mě upa dojalo pac sem taky emo a většina ostatních kluků se mi hnusí ... miluju emo miluju alexe *14* *14* a važte si tohodle že to sem píšu já taková jinak nejsem .... nemám ráda svět
  • ???

*7* is he really singer??? are you sure????? as far as i know he is a professional photographer and a creator the clothing line heartbreaker. hi is cute *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit