-
Re: Je to gay
blbost.Kámoš mojí anglické kámošky ho prý viděl s nějakým klukem, ale to je jeho brácha.Alex chodí s Emmou. -
miluju
Naprosto dokonalé ztělesnění ideálu. Takového krásného kluka bych brala všema deseti ! Prý ale chodí s nějakou anglickou modelkou, smůla no. A až se s ní rozejde, najde si novou krásku.Takže máme smůlu *8* -
Re: Je to gay
Já nikde žádnou líbačku a romantické objímání nevidím, tak se uklidni a nezáviď.Třeba ti ještě naroste.. -
Je to gay
Nastopro - na tom jednom obrázku se líbe s klukem.......pak se tam s tím samým objímá.. je to gay -
ách jo
Zatraceně sexy chlap ! -
mňami
jj sexy klučina,k nakousnutí -
sexy
Je krásný,přesně můj typ -
Re: Alex vypadá jako Heath
mně taky,už jstem to někde spomínala.Mají podobné rysy -
hnus
FŮJ TO JE HNUS!TEN BOBRAC OCH *9* -
Re: Alex vypadá jako Heath
vubeeeeeeec!!! *9* *13* -
fujky
tak na tohle stvoreni opravdu nemam slov...ta divna huba...fuj!fakt nechut...a tak pekne jmeno se zkazilo touhle drzkou....no,ale jestli se vam tak libi..tak at...ja rozhodne nemam zajem koukat na jeho fotky v top 5....se mi hned usere celej net *5* *5* *13* *13* *13* *9* *9* *9* *9* *9* -
Alex vypadá jako Heath
MNĚ STRAŠNĚ PŘIPOMÍNÁ HEATHA LEDGERA *7* -
alex
miluju ho !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! potkat ho na ulici tak se neovládám *15* *14* *14* -
andílek
Toto je chlap ! On je krásňoučkej,dokonalej a to jeho tělo,je jak nějaká antická socha miláček můj jeden.Ale na IMDB jsem četla,že je hodně arogantní a dost holkař,tak to je škoda,ale kdo by nebyl,při jeho vzhledu.Chjo škoda že není z ČR *9* Kdo se se mnou odstěhuje do Stevenage *14* ? -
Re: UZ ME SERE
a že tu byla vždycky keira knightley,norkys batista a pak ta zrzavá komisařka,to ti nevadilo ? alex tu je teprve 3 dny a ty 3 příšery jsou tu pořád,a jelikož jsem holka tak uvítám rDĚJi pěknýho chlapa než 3 hnusné štětky -
jůů
Jako juu..na to že se mi blondáci nelibí ej tenhle vyjímka...jako fakž juuu:-) *14* *14* *14* -
UZ ME SERE
BEZTE S NIM DO P*** FURT JE V TOP 5 KDO MA NA TU *** CUMET?FAKT SE MI DELA BLBE *10* *9* *13* *8* *16* -
Re: Re: peta
přesně tak *1* *1* *1* *1* -
Re: peta
blondatej xycht?? jak to jako vypada prosimte?? -
Alex Fotkyy
přidala jsem fotečky,tak se pokocháme *14*