-
Najkrajší ! :) Milujem jeho fotky :) Dokonalý je ;)
-
B*O*Ž*Í
Hej tak toto je borec, co *1* *14* ?! Ta fotka, kde leží v plavkách s mobilem je boží *15* *14* *5* . Jak já ho zbožňuju -
-
Re: B*O*Ž*Í
Alex je prostě model jak má být
-
-
the best :o*
*14* Alex tu málo známy ale fajn boží, sexy. Je pěkný mocinky moc!! *4* *14* *3* *14* -
...
jejda on je taaaaaaak nádherný! nemůžu si pomoct, ale taky by mě zajímlo, proč tam není napsané, že hrál v puberťačce... jinak je uplně k sežrání!!! :-* -
hmm....
FAK pěknej kunďák sníst ho hmmm mucinky muck:-** *5* *5* *5* -
ách jo
Zatraceně sexy chlap ! -
Je to gay
Nastopro - na tom jednom obrázku se líbe s klukem.......pak se tam s tím samým objímá.. je to gay -
-
Re: Je to gay
hihi, jo no!! :-D -
Pokud myslíš ten obrázek, kde je Alex s palestinou, tak tam ho ten kluk nelíbá, jen se otáčí aby nebyl vyfocený.Nemyslíš si, že kdyby byl gay, tak by si na tom britské bulváry už smlsly ? Zatím o tom nevyšel ani řádek a to je to hodně známá osobnost. -
blbost.Kámoš mojí anglické kámošky ho prý viděl s nějakým klukem, ale to je jeho brácha.Alex chodí s Emmou. -
-
Re: Re: Je to gay
Je.. já ty obrázky taky viděla
-
-
Já nikde žádnou líbačku a romantické objímání nevidím, tak se uklidni a nezáviď.Třeba ti ještě naroste..
-
-
Stmívání
lidi,četli jste knihu Stmívání od Stephenie Meyerové?teďka se bude točit film a Alex by se do hlavní role hodil,akorát by si musel přebarvit vlasy:-(tuhle knihu doporučuju,je upa super! *14* *14* *14* *1* *1* *1* -
-
Re: Stmívání
Díky za tip, už jsem o tom něco slyšela, o upírech. Ách kdyby hrál Alex upíra, byl by to ten nejsladší upír v historii.Docela by mně zajímalo, jak by vypadal s černýma vlasama *7* Ale určitě skvěle !
-
-
:* him
je nádhernýýýýýýýýýýýýý -
????
Fůj!!!!!!!!!Chce se mi blejt!! *9* *9* -
-
Typický názor ošklivého kluka
Copak ? Zrcadlo ti dnes ukázalo něco ošklivého s čímsi, co vypadá jako obličej ?
-