-
B*O*Ž*Í
Hej tak toto je borec, co *1* *14* ?! Ta fotka, kde leží v plavkách s mobilem je boží *15* *14* *5* . Jak já ho zbožňuju -
-
Re: B*O*Ž*Í
Alex je prostě model jak má být
-
-
muck
Je hroooozně krásný, ale máte tu jen jeden film a Alex hrál ve třech *3* -
-
Re: muck
možná trochu pozdě na tvůj příspěvek, ale ve třech? a v jakých? já vim jen o dvouch -
Re: muck
tak je tam dodej *3*
-
-
Zlatíčko
Je velice zajímavý. Většinou tu hodnotíte jen jeho (beztak dokonalý)zevnějšek, ale já sem se zaposlouchala do jednoho rozhovoru s ním. On má děsně příjemnej hlas *5* holky. Musela jsem to přehrávat znovu a znovu, sice té ájině nerozumím, ale po pátý už jsem věděla o čem mluvi *14* -
????
Fůj!!!!!!!!!Chce se mi blejt!! *9* *9* -
-
Typický názor ošklivého kluka
Copak ? Zrcadlo ti dnes ukázalo něco ošklivého s čímsi, co vypadá jako obličej ?
-
-
Překrásný !!!
Opravdu je překrásný a až bude starší tak ještě víc *14* *4* *14* -
:* him
je nádhernýýýýýýýýýýýýý -
otázka k alexovi
Krásnej klučina, jen by mně zajímalo, jaký má doopravdy oči.Někde je má pomněnkově modrý a někde zase černé jaktma. Tak co *7* ? -
-
Re: otázka k alexovi
Tak asi takhle: pokaždý má jiný čočky, ptž jeho oči jsou beztak jedno šedo-žlutý a druhý fialovo-červený :-D -
Re: otázka k alexovi
je to model začíná mi být špatně jdu se vyblejt samej make-up je to ubožák už se těším až se tz pubertačky z mého příspěvku poserou -
-
Re: Re: otázka k alexovi
Tak pokud tě to potěší, mám pro tebe 2 zprávičky : Nejsem puberťačka (je mi 18) a z tvého příspěvku se rozhodně neposeru, nýbrž pouze zasměju. To, že se ti nelíbí mi je jedno, ale mohla by ses vyjadřovat trochu na úrovni. -
-
Re: Re: Re: otázka k alexovi
Tak v osmnácti už fakt nejseš žádnej puberťák, ty vole...
-
-
-
-
bůůůůůůůůůh
Alex je nej,Ed je proti němu ubožák!!Alexovi by to v Eragonovi seklo mnohem víc než tomu debilovi,co má hubu jak kachní zobák! -
Stmívání
lidi,četli jste knihu Stmívání od Stephenie Meyerové?teďka se bude točit film a Alex by se do hlavní role hodil,akorát by si musel přebarvit vlasy:-(tuhle knihu doporučuju,je upa super! *14* *14* *14* *1* *1* *1* -
-
Re: Stmívání
Díky za tip, už jsem o tom něco slyšela, o upírech. Ách kdyby hrál Alex upíra, byl by to ten nejsladší upír v historii.Docela by mně zajímalo, jak by vypadal s černýma vlasama *7* Ale určitě skvěle !
-
-
Blankaaa
Alex je prostě můj miláček.Je strašně slaďoučký, hlavně ty očička *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*