-
Ahoj
Ahoj, jak se máte? koukám, že se tady už chvíli nic neděje.... Jen nám přibyl nový člen do fanklubu! A to je dobře *1* jen tak dál, lidičkové! Také vážně přemýšlím, že se do fanklubu přidám.... jen nevím, co to obnáší? -
Miláček
Znám jeho písničky.Jsou,,boží" stejně jako on.Jsou to:Take me tonight,Stay with me,Free like the wind,Behind the sun,Sunshine after the rain,Here I am,All(I ever want),Not like you.První Německá SuperStár:! *14* *14* -
prosím
ahojik vsici co sem pisete.Doufam ze se mate fajn, odpovite mi na moji otazecku??chci se zeptat jestli nemate nekdo plakaty alexe+cd.ozvete se mi prosim na muj e-mail a klidne mi napiste co by ste za to chteli.chci to od nekoho z vas kolupit nebo tak neco.napiste na :knus@seznam.cz diky moc k. *4* -
Zlatíko
Ahojík.... Alex je fakt moc peknej kluk.... a má krásnej hlas.... a vypadá sympaticky.... a clánky, který sem o nem cetla o nem taky rikaj jenom to hezky.... je to prej prima kluk... a vypadá na to *4* -
Zlatíko
Hele, lidickové.... je pravda, ze mel alex neco se sabrinou weckerlin??? Nekde sem cetla, ze jo..... -
Alexander
Alex je nejhezci zpevak co znam.... *14* *14* -
Pěkný kluk Ája
Ahojky je to fakt super kámoš a má super písničky. *14* *14* *14* *3* *5* -
Alex..
Pokud ja vim tak alex neni herec ale zpěvák a moooc skělý.....tak to koukejte spravit *10* *9* -
Nový český web o Alexandrovi!
www.alexander-klaws.wbs.cz -
ahoj
*14* *14* *4* *5* *3* je to nejlepší zpevak.a krasnej a má dobré písničky. je to fešak. ahoj