-
Sexy brouček
Je to krasavec,kterej dělá to,co umí. *14*. Má kolem sebe profesionály *3* typu Dietera Bohlena *4* a Shony Fraser. Na těch fotkách vypadá jako andílek *4* -
Nas Alexander
Fakt je to super kus.... Uz jsem s nim byla i na kavicce. Je to andilek s bezvadnym hlasem. Jsem jeho vzdalena znama. -
pro Zuzuliika
pridala si tam pekný fotky *4* *4* *1* -
-
pro Eiska
diky, mela jsem tech fotek mnohem vic,ale menili jsme pocitac,tak jsem bez nich:-( -
-
Re: pro Eiska
to je skoda=o( ale i tak díky alespon za tyhle *4*
-
-
-
Fotky Alexe
chcete fotky?? www.alexander-klaws.republika.pl *3* -
Alex
Hoj všem fanouškům Alexandera...Je to úžasný zpěvák...*14* Mám jen dotaz jestli někdo nemáte od něj písničku Keep Your Faith....Nemůžu ji nikde sehnat *9* -
Blog Alexander Klaws
Zdravím všechny fanoušky Alexandra Klawse.Je to super zpěvák,ale v ČR se o něm moc neví,tak jsem se rozhodla založit o něm blog.Snad přibude ještě pár fanoušku Alexe( u nás). *3* -
Slečna
Je to ten nejhezčí nejlepší a nejúžasnější zpěvák kterého znám *3* *4* -
Alex,vypadá vážně super.A má krásný hlas. Jeho písničky jsou super. Získal si mě písní take me tonight, kterou natáčel v Praze na hlavním nádraží.Stay with me na formulovém okruhu,Free like the wind na koloseu, Behind the sun v krásné přírodě, All I ever want jako mušketýr, Here I am krásně se hodila jako vyznání. Sunshine afret the rain krásná s mládím. Not like you trošku ve starším stylu. *14*