-
alexander rybak
ahujky lidisky chtela bych sem se zeptat jestli tady nekdo vi alexandriiiskovu adresu...kde bydli...pisala sem do brava a oni mi tam pisli ze ji bohuzel nemaji *9* kdyby ste ji meli prosim vas mohli by ste mi ji napisat na maila jonald@seznam.cz byli by ste ohromny zlaticka *1* *4* *4* ...chtela bych sem se ho zeptat kdy prijede do cr. *4* ze by udelal naky faktickY uzasny koncert ete jednou moooc dekuji za ochotu diky a mej te se vsichni suplove *3* *1* *3* *14* *15* -
-
Re: alexander rybak
ked mu napišeš tak sa ho opýtaj aj na koncert v SR. *4*
-
-
rybak vypadá ..
...jako Rafa Nadal !!! *15* -
-
Re: rybak vypadá ..
Cooo? a to uz preco??? *4*
-
-
...
všechno nejlepší... *4* *4* -
Je úžasnej,roztomilej......... *14* *14* *14* *14*
-
Klipy
Mrkněte na 3 jeho videoklipy - http://klipy.izdarma.cz/videoklipy- zdarma/alexander-rybak-videoklipy/ -
---
-
Wallpaper
Ahojte ľudia, vyrobila som ďaľšiu tapetu s Alexandrom :) čo na ňu poviete? Dúfam že sa vám bude páčiť :))) -
-
Re: Wallpaper
jsou prostě krásné dík že něco takového vyrábíš -
-
Re: Re: Wallpaper
Niet začo, robím to rada :))) -
-
:)
Ešte pred eurovisiou som pozerala vsetky pesnicky z rôznych krajin. Mnohe ma zaujali ako napr. hadise alebo Nelly Cio,,,,neviem ani ako sa to pise *1* ale v momente ako som videla alexandra rybaka, tak som jednoducho vedela ze vyhra. uzasna pesnicka, uzasny spevak. A nic viac netreba. Od vtedy som video ako spieva Fairytale prehravala takmer kazdy den. A ked prebiehala eurovisia tak by som neprezila keby som ju nepozerala. Mam pocit ze vtedy som sa do neho platonicky zamilovala. *14* *4* *1* A potom kd vyhral som bola taka stastna,,wáááá *15* *15* *15* a potom som sa dozvedela ze vydava cd 29. maja-1. juna. Vedela som ze ho ednogucho musim mat. Tak som isla na net a cely den som hladala nejaku stranku ktora predava jeho cd. To bolo porace. Cerstve cd, nikto ho nemal. A potom som to nasla. Povedali ze do 20 dni mi ho donesie kurier. Za ten cas co som cakala som sa aj odmilovala ale jeho pesnicky milujem stale a od vtedy ako mam jeho cd ho pocuvam kazdy den. Uasny spevak, velky talent. Norsko moze byt hrde a amerika moze len zavidiet. Jeho pesnicky z jeho hlasom su fantasticke. A ta hra na husliach. *3* *3* *3*
-
-
-
Re: Wallpaper
heeeej!!! ty taety jsou nádhernééé!!!! jaks je udělala?? *3* -
-
Re: Re: Wallpaper
Ďakujem pekne za pochvalu :) Obe tapety som robila v programe Adobe Photoshop CS 2, no a mohla by som povedať že už v grafike mám istú prax (mala som aj blog o grafike - graphicweb.blog.cz), takže som používala textury, brushes atď...takéto grafické vecičky môžeš nájsť napr. na stránke swimchick.net :) -
-
Re: Re: Re: Wallpaper
ahááá...tak to já zkoušela photoshop a vůbec se v tom nevyznám... *9*
jinak blog je nádherný!!!! *1* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Wallpaper
No tak to ti verím :) taktiež aj ja, keď som si prvý raz otvorila Photoshop tak to bol pre mňa obrovský chaos, ale po čase strávením nad grafikov som si zvykla, a teraz s tím už nemám problém :) a znova ďakujem za pochvalu blogu :D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Wallpaper
áááha...děkovat nemusíš *4*
-
-
-
-
-
-
:-)
ahojík *5* jsem zpět z dovči a jen koukám jak se to tu rozrůstá-plno nových fandů,fotek atd. udělali jste mi ohromnou radost *14* *15* *3* *3* a co se týče těch tapet, jsou skvělé a na ten facebook se jistě juknu *3* *1* -
-
Re:)
*4* je to strasne dobry spevak milujem a nech to vie aj on milujem ho ALEXANDER RYBAKA je naj. spevak *14* *14* -
-
Re: Re:)
jj to určitě je .. *14* strašně si přeji aby přijel k nám *4* a strašně moc chci jeho cd, ale nemužu ho sehnat *16* neee *16* ....A_L_E_X_A_N_D_E_R_ *14* *14* *3* *4* *1* *1* *14* *3*
-
-
-
New Wallpaper :))
Ahojte, oznamujem že som vyrobila ďaľšiu tapetku, no mne osobne sa moc nepáči...ináč, chcela by som sa vás spýtať v akích farbách by ste nabudúce chceli tapetu, bo nejak často robím v červených odtieňoch, tak za to :) -
venda419
me se strašně luuuuuuuuuubiiii on a ten jeho usměv ten je kuaaaaaaaaaaasnej *14* *14* *14* *4* *4*