Přejít na výpis diskuzí

Alexej Čerepanov

OSOBNOST 10.2.2007 
34 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sissul

Ljoška

Strašná tragédie. Byl to největší talent ruského hokeje a super sympatický člověk! Viděla jsem ho hrát proti Spartaku a CSKA v Moskvě letos v říjnu pár dní před tím než zemřel, nic takového bych nečekala, jako každý. ;-( Ljoška navždy! ♥ :-(
  • Je mi ho líto

Je mi Alexeje upřímně líto.Byl to mladý, pěkný a talentovaný kluk,který toho ještě měl hodně před sebou,a jeho duše i přesto všechno takhle brzo vyhasla.
  • ll

Jemi ho moc líto nemůžu se stím srovnat pořád brečím byl pěknej a šikovnej.Kdyby to duše dovolila tak by mohl být eště mnohem vepředu *9*
  • Tereza

:-(:-(:-(:-(:-(:-(

Souhlasím s Bambinia...Když sem to v TV všecko viděla,tak mě to docela hooooodně vzalo *9* *9* ...je mi ho líto,ale to už mu bohužel život nevrátí *9* *9* ...
  • Aleksej

je mi ho taky strašně líto a když jsem to četla a viděla v televizi tak jsem taky brečela *9*
    • petka30

Re: Aleksej

mě je ho taky moc líto protože když sem o tom slzšela hrozně mě to vzalo a taky sem brečela!!!!!!!!! *16* *9*
  • Alexej

R.I.P. Alexej
  • moje nej

miluju alíka z celýho svýho srdíčka,hrozně mě mrzí,co se mu stalo,byl nejlepší kluk na světě a kvůli zdravotníkům jsem probrečela 2 měsíce(nekecám!).kdyby na stadionu byly zdravotníci,tak se to nestalo!na čerčího nikdy nezapomenu a budu ho láskovat navždy!moc mi chybíš,čerčí, vrat se
    lásenko,vzpomínám na tebe,na tvůj smích a chut do života.bůh ti žehnej!navždy sbohem.miluju tě!!!!!!! *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit