-
Ljoška
Strašná tragédie. Byl to největší talent ruského hokeje a super sympatický člověk! Viděla jsem ho hrát proti Spartaku a CSKA v Moskvě letos v říjnu pár dní před tím než zemřel, nic takového bych nečekala, jako každý. ;-( Ljoška navždy! ♥ :-( -
hmmm
Neuvěřitelný talent a takhle ho zmařit neskutečně to zbabrali pořadatelé zápasu včasná a kvalitní pomoc mu mohla zachránit život...ted už mu přeju jen pokoj a klid v hokejovém nebi kde se za sebe nebude muset stydět... *9* -
Je mi ho líto
Je mi Alexeje upřímně líto.Byl to mladý, pěkný a talentovaný kluk,který toho ještě měl hodně před sebou,a jeho duše i přesto všechno takhle brzo vyhasla. -
Alex
tak to je mazec!!!myslim ze je to novej ovechkin spolu s malkinem!!! *14* *14* *14* -
ll
Jemi ho moc líto nemůžu se stím srovnat pořád brečím byl pěknej a šikovnej.Kdyby to duše dovolila tak by mohl být eště mnohem vepředu *9* -
Dneska jsou to přesně 3 roky,co umřel nás milovaný Čerčí *9* Místo toho,abych se učila,zapálila jsem za něj svíčku,dívala se na videa a brečela *9* Hodně dlouho ho budu mít ve svém srdci.....Pro mě neumřel,pro mě stále žije.....Moje platonická láska *14* Tolik tu chybí.....Nezapomenu......Takže minuta ticha za Alíka......
-
:-(:-(:-(:-(:-(:-(
Souhlasím s Bambinia...Když sem to v TV všecko viděla,tak mě to docela hooooodně vzalo *9* *9* ...je mi ho líto,ale to už mu bohužel život nevrátí *9* *9* ... -
Aleksej
je mi ho taky strašně líto a když jsem to četla a viděla v televizi tak jsem taky brečela *9* -
-
Re: Aleksej
mě je ho taky moc líto protože když sem o tom slzšela hrozně mě to vzalo a taky sem brečela!!!!!!!!! *16* *9*
-
-
Alexej
R.I.P. Alexej -
moje nej
miluju alíka z celýho svýho srdíčka,hrozně mě mrzí,co se mu stalo,byl nejlepší kluk na světě a kvůli zdravotníkům jsem probrečela 2 měsíce(nekecám!).kdyby na stadionu byly zdravotníci,tak se to nestalo!na čerčího nikdy nezapomenu a budu ho láskovat navždy!moc mi chybíš,čerčí, vrat se
lásenko,vzpomínám na tebe,na tvůj smích a chut do života.bůh ti žehnej!navždy sbohem.miluju tě!!!!!!! *14* *14* *14* *14*