Přejít na výpis diskuzí

Alexej Čerepanov

OSOBNOST 10.2.2007 
34 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • han19

alexej

hey chudák.... *9* *9*
  • ouu

z tohodle sem se ještě nevzpamatovala, pořád to nedokážu pochopit!tak mladej kluk s kariérou před sebou a dopadl takhle? *13* ikdyž bohužel se svou kariérou pokračovat nebude, opravdu se nemusí za nic stydět i přes tak nízký věk toho dokázal mnoho
  • ovie

:-(

Chudak!!:-(Vzdyt mel pristi rok hrat NHL!!:-(Mno ale uz si nezahraje!!:-(Akorat nechapu jak ho mohli nechat hrat!!!Vzdyt prosel tolik kontrolama!!!Je ho vazne skoda!!!! *9* *9* *9* :-(
  • adi87

Narozeniny

Lexíček by měl 15.1. ve čtvrtek narozeniny *9* *9* Je mi moc líto jeho rodiny:( Achjo, neměl zemřít, ne ted, kdyz mel vse pred sebou..:( Odpočívej v pokoji, chybíš nám! *9*
  • alexej.terez.cerepanov

:o)

Ahojky:)Jak pak se všeci máte?:)..Moc tu nepíšte tak doufám že jste na Lexu nezanevřeli *4* ..za 5 dní by oslavil 21 roků *9* *9* tak doufám že se najde někdo jako já kdo by se mnou zavzpomínal u zapálený svíčky *9* *9* *9* ...
  • Je to škoda..

Alexej byl krásnej,talentovanej hlavně mladej hokejista...měl celej život před sebou.. nedokážu to vůbec pochopit.. *7* a jetě sem se stím ani nevyrovnala.. je to vážně škoda..Je mi ho moc líto *9*
  • :-(

Byl to dobrej kluk budeš nám chybět Ljoško!
  • velká škoda:-(

je mi to dost líto...byl to sympaťák...a výbornej hokejista...kéž by se vrátil...sbohem alexeji.. *9* *9*
  • crazyholka1

13.Října

Achjo.. *9* zítra to bude rok a vubec se moje nalada nezměnila největší tragedie...štvou mě ty lidi co řikaj takoví hnusárny o něm a přitom o něm nic nevědí ...dej mu pambůch klid
    • Re: 13.Října

ahojky máš úpa pravdu......tyhle lidi ho ani neznaly a pomlouvaj ho na každym rohu.....včera jsem tzv.slavila slzami....páč čerčího miluju asi tak jak někteří michaela jacksona a nikdy na něho nezapomenu.....a tvůj názor má ode mně silnej podporing!!! *3* já sice miluju jednoho klučinu,ale na čerčího jentak asi nezapomenu!!!ahoj *9*
  • Černé papirove boty

Tak klučina už to má za sebou. Budiž mu země lehká...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit