-
Aliček
Ahoj Ali,jsi k sežrání!!Moc ti fandím.Posíláme ti s kámoškou jednu SMSku za druhou.Jsi fajn. Čau Martina s Andreou -
Ahoj Ali!V první řadě bych Ti chtěla poděkovat za to,jaký jsi.Za to,že se nepřetvařuješ a vše říkáš a hlavně zpíváš od srdce!Líbí se mi,že se nenecháš ovlivnit porotou a vždy odzpíváš píseň,tak jak ji cítíš!I když tě znám jen z tv,myslím si,že jsi bezvadnej človíček!I nadále zůstaň sám sebou!Máš neuvěřitelně krásné oči,z kterých vyzařuje pozitivní energie a neodolatelný úsměv na tváři,který mě vždy potěší!Přeju Ti mnoho úspěchů v soutěži i v soukromém životě.Ahoj Martina
-
Čau Ali. Seš fakt dobrej.Líbíš se mi nejvíc z celé osmičky. Čau Petra
-
Ahoj Ali v jedno z medailonků, které se vysílají před každým vašim vystoupením v soutěži mě velmi zaujala tvá poznámka, která se týkal tvé možné partnerky a tvých nárků na ni.Vyjádřil si přání o respektu a uznání bez podvodů(nevěr) lhaní apod. Musím přiznat, že jsem to nečekala a velmi mne to potěšilo, že i v současném světě jsou uži, kterým záleží na teplu rodinného krbu. s pozdravem Alča
-
vzkaz pro janu
můžeš mi prosím tě říct co ta aneta dokázala zhruba takpřed rokem?!taky hovno a kde je teď docela dobře vysoko tak nehápu co ji sem pleteš -
ali
je hrozny.. -
Ali, držím ti palce, včera jsi prokázal neskutečnou odvahu, vybral sis písničku, která se ti líbila, i když byla česká a vypálil jsi všem rybník:-) Gratuluju:-))
-
ahoj
pojd ke mně do pelechu -
Ja a moje kamoska "Al" nejsme fanynky sladousku typu jako je Samer nebo ten blbecek julian,ale ALI je fakt Sladkej tim spravnym zpusobem!!Dokaze upoutat svym zpevem i zjevem a je moc citlivej..takovy lidi tady schazi!!Myslime si ze umi nadherne zpivat a co na tom ze neumi moc cesky??Komu to vadi,je jenom zasr....j rasista!!A ty sem patri min nez nas "persky princ"!My mu vsichni fandime a doufame,ze dosahne toho,co si preje!!Al+Mi
-
miláček
včera si zpíval božsky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!