-
Nic proti,ale nechápu,jak mezi osobnostmi může být Ali Amiri nebo Foret,vždyť to jsou dočasný malý komerční pidihvězdičky..Aneta Langerová už aspoň něco dokázala.
-
moooc prosííím..!!!
achojky Ali moc se mi libi jak spíváš a chtěla bych tě poprosit jestli bysi mi mohlk poslat podepsanou fotku..prosím odepiš na e-mail..jestli to bude možne pak bych ti třeba dala adresu..papap tvoje fanynka Rád'a -
Ali je super
Ali působí faktycky vyrovnaným a upřímným dojmem!Pro mě je SuperStar jenom a jenom on!Je prostě super!Vzkazuju: ALI JSI NEJLEPŠÍ!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Ali je úžasnej.Má talent a má krásný hlas.A to,že česky mluví špatně to neva,alespoň se narozdíl od Jasnkoviče snaží mluvit česky.Ale Jankovič pořád něco mele slovensky.NHerozumím mu ani slovo,leda tak to jeho děkujem vam.Ali je prostě nejlepšíííííí!!!!!
-
Fůj
Takový kretén!!!! -
nevím
jesti jsou všichni vyplesklý z toho,že se objevil potencionální lékař na obrazovce a umí ze sebe vytlačit několik rádoby tónů.Když nezpívá,dá se na něj koukat,ale jinak?Děsná křeč.To není kritika,ale fakt.Souhlasím s názorana,že by byl tak akorát vhodný předmekávat v mešitě -
Ali
ALI SI PROSTE ZE VSECH NEJ A JA A VSECHNY MI KAMOSKY TI FANDIME NA 100%!!! PREJU TI MOC A MOC STESTICKA A DOUFAM ZE SE DOSTANES DALEKO!!! ROSNICKA -
pro Raduš
Ahojky,myslím si že máš pravdu,koukam na to stejně jako ty,nechápu kpoč prostě potřebují nadávat tady,když se jim nelíbí,tak se nemusí obtěžovat sem chodit a psát o něm věci,které by byly lepší,kdyby nebyly vubec vyrceny,škoda že lidí jako si ty neni víc=)...měj se fajn a kdyžtak třeba napiš na mail=) -
Jsem z Odoleny Vody
Čau. Ali je gay a já taky. Kdyžtak napište. Adresa: Odolena Voda V malém háji 360 PSČ 250 70 -
pozdrav
Ahoj Ali,mohl bys my prosim tě poslat 2 fotky s věnováním pro Lenku,Báru.Prosím posly to postouna adresu: Bara Helebrantová Družstevní 716 Kralovice 33141 Predem díky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!