Přejít na výpis diskuzí

Ali Amiri

OSOBNOST 31.12.2006 
301 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • JA

BYCH HO VOJEL.
  • Ahoj Ali si opravdu moc úžasnej celá mo je rodina ti fandí:V šichni doufáme že to vyhraješ tak hodně štěstí
  • Nechápu,nechápu

jak můžete vědět,že se nepřetvařuje a že je nej...Vždyť mu jde o hodně.Byl by blázen,kdyby je choval hnusně.A za další.Co si myslet o člověku,který sám o sobě říká že umí krásně zpívat a navíc_TOUTO SOUTĚŽÍ se prý chce prosadit k tomu,aby byl SVĚTOVÁ superstar.Dovolte,abych se zasmála.A to od srdce
    • Re: Nechápu,nechápu

Ali nikdy neřekl,že chce být SVĚTOVOU superstar,on ani nechtěl být Českou.Na člověku se pozná když se přetvařuje a myslím,že Ali by si nedovolil přetvařovat už ze slušnosti.Z vlastní zkušenosti můžu říct,že jsem ho nikdy neviděla přetvařovat se! *13* A znám ho dobře...
  • me staci uz to jmeno...je dost blby....a na vic CESKO hleda superstar a ne nejakyho mongoloja
    • lidus_hk

Re:

hlavně že ty seš dokonalej *13* *3*
    • Re:

blbce
  • Ali

Zpěvem nejepší není, ale chováním a vystupováním patří rozhodně k těm nejepším... Nepřetvařuje se.
    • Re: Ali

vazeny jste trapny a nevychovany starejte se o sebe ane o druhy volove *16*
  • Co pořád máte!?

Nevím proč nemáte rádi Aliho? Jste blázni ze Samera! Ale Ali je narozdíl od Samera milý a hodný. Není tak hrozně nafoukaný. Samer si o sobě moc myslí. Myslí si jaký není zpěvák. Ali umí zpívat 1000000krát lepe! A že ho miluju mi nikdo nezapře!!!
  • ali amiri

nikdo ho nema rad a jenom kvuli tomu že má jinou plet je to hodny a simpaticky a umi krasně zpívat a ja a ostatní mu fandíme a ještě vyhraje a budete cumet jak oči zvingle
  • Já taky nevím

Jo je na první pohled zajímavej,ale takových je.Na můj vkus se dělá moc slaďoučký,ale asi ví,na co vsadit.Jak je vidět,funguje to.To zas bude šílenství,až vypadne
  • Ali

No nevim co na něm vidíte ale nebudu vám to brát mě se teda rozhodně nelíbí
  • idol

snad idiot

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit