-
alli amiri
je fakt supr človíček je fakt nej...musí to být nase ceska superstar -
on neumi cesky a ja slysela neumi anglicky moc..............co umi????????
-
slovensky superstar je lepsi nemame cekansky lidi.....
-
Děkuju bylo to nádherný,máš obrovský dar a obdaroval jsi mě.Děkuju
-
Čau kámo, dobře zpíváš. Fandim ti
-
super
ali je uzasny spevak a urcite dobry lekar.on je dokonce lepsi nez vetsina ceskych spevaku.drzim mu palce at postoupi co nejdal v superstar ale at se mu dari i jako lekari -
je fajn
je prostě fajn a doufám že mě nazklame !!! u mě má už 100% 1hlas !!! -
to uvidite
podle me je to dobre ze takovi lidi jako je on jdou do takovyhle stresujici stoutezi...........super je ze je lepsi nez SAMER -
Je mnoho pohledných, příjemných a inteligentních mužů, ale jen ty, Ali, jsi ve mě ještě dokázal vzbudil obrovský obdiv! Jsi nádherný a tak moc slaďounký a sexy. Tvůj hlas mě unáší a vytváří stav blaženosti. Moc ti fandím a doufám, že jsem jedna z mnoha, kteří vidí jak úžasný jsi. Moc se těším na tvá další vystoupení a ukázky tvého já. I když nepatřím mezi bláznivé a ječící fanynky tak musím přiznat, že setkání s tebou, by mě dozajista poznamenalo:o)
-
alík
je to jedníčka a je lepší než sámer sámer jenom pomlouvá ale za to on ach jo je proste suprrrrrrrrrr -
ja miluju te ali ale mas velky nos doufam mas velky pero
-
proc to rocnik superstar ma moc cekany.......ty volej
-
on spivat please forgive me ale neni original,ja slys arabsky hudby a fakt maji hhlas..on taky ma ale nic zajimavy
-
to asi je dobry boozy
-
ja videl obraz a on je jako mexicky kriminal
-
to vypada jako cekan
-
celine dion is canadian u persian carpet u think u r arab u r khamosh kos khool basketball'professional' iran squad.which belt in taekwondo.name a street in dubai???????? bonkers u r an uncanny foo.
-
Andrea
Ahojky Ali zpíváš fakt dobře a doufám ,že ti to vydrží.S pozdravem Andrea :-) -
Ali je dokonalej a já mu držím pěsti!!!!!
-
!!!
Ali má v sobě něco, co se skoro každé ženě na muži líbí. Navíc se v našich nitrech při jeho zpívání zželí každého, o kom ta písnička je a naprosto s ním soucítí. A Ali: Přeji ti opravdu a z celého srdce HOOOOODNĚ štěstí!!!