-
Nechápu,nechápu
jak můžete vědět,že se nepřetvařuje a že je nej...Vždyť mu jde o hodně.Byl by blázen,kdyby je choval hnusně.A za další.Co si myslet o člověku,který sám o sobě říká že umí krásně zpívat a navíc_TOUTO SOUTĚŽÍ se prý chce prosadit k tomu,aby byl SVĚTOVÁ superstar.Dovolte,abych se zasmála.A to od srdce -
me staci uz to jmeno...je dost blby....a na vic CESKO hleda superstar a ne nejakyho mongoloja
-
Ali
Zpěvem nejepší není, ale chováním a vystupováním patří rozhodně k těm nejepším... Nepřetvařuje se. -
Co pořád máte!?
Nevím proč nemáte rádi Aliho? Jste blázni ze Samera! Ale Ali je narozdíl od Samera milý a hodný. Není tak hrozně nafoukaný. Samer si o sobě moc myslí. Myslí si jaký není zpěvák. Ali umí zpívat 1000000krát lepe! A že ho miluju mi nikdo nezapře!!! -
ali amiri
nikdo ho nema rad a jenom kvuli tomu že má jinou plet je to hodny a simpaticky a umi krasně zpívat a ja a ostatní mu fandíme a ještě vyhraje a budete cumet jak oči zvingle -
Já taky nevím
Jo je na první pohled zajímavej,ale takových je.Na můj vkus se dělá moc slaďoučký,ale asi ví,na co vsadit.Jak je vidět,funguje to.To zas bude šílenství,až vypadne -
Ali
No nevim co na něm vidíte ale nebudu vám to brát mě se teda rozhodně nelíbí -
idol
snad idiot -
Ali je super!Je nejlepší z celý Superstar!!!!!A kdo mu nefandí je debil
-
Ali je nej, můj Alíček
-
Ali
Ali je nejlepší z celý Superstar!!!!!!!!! -
Njn..:)
Jak tak na to koukám,sou z toho Aliho wsichni pekne vydrený :))...Ale tak já to beru..Nejsem bukwice,ale wázne hezký zpívá a je sympatickej...Né jako ta opice Zanková...bbrr...kdyz jí vidím je mi zle!...No tak at to ALi nekam dotahne,drzim mu pesti,protoze palce jsou kopance=) -
Alí =)
Mno tak Ali...ten je jeden z nejlepsich...Nadherne zpívá,hezky vypadá a je sympatickej...naposledy todle wsechno mel jenom Samer,pochybuju zhe ho nahradí,ale sklydí velkou slawu a ja mu to preju..! -
láska
miluju Aliho -
Kozyyyyy
-
Ahoj,málo kdy se vidí hezkej,chytrej a sympatickej kluk.Zpívá pěkně a procítěně a já mu věřím to co zpívá.Studuji zravotně sociální fakultu a proto k němu mám blízko a je mi velmi sympatický.Doufám že úspěšně dokončí svojí školu a bude se svému povolání naplno věnovat-protože málokterý lékař bude tak citlivý a porozuměníhodny jako on.moc mu fandím a přeju mu mnoho úspěchů do života.ps Bud šťastný ve svém životě,,,ať se ti splní tvá tajná přání.pa
-
ali je strašně krásnej a talentovanej kluk. strasně sa mi líbí a doufám že se dostane do finále.
-
ali je strasně krásnej kluk
-
Ali:-)))
Ali je nádhernej!!!!!!!I LOVE YOU!!!! -
Pozdrav
Ahojíček nebudu ti psát jako každá že tě miluju,ale je pravda ,že si moc fajn a doufám,že vydáš cd určitě si ho koupím,protože máš krásný hlas,když zpíváš tak pláču.Kdyby ti to vyšlo tak mi napiš děkuju moc pá Míša:o)