Přejít na výpis diskuzí

Ali Amiri

OSOBNOST 31.12.2006 
301 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ali je super

Ali působí faktycky vyrovnaným a upřímným dojmem!Pro mě je SuperStar jenom a jenom on!Je prostě super!Vzkazuju: ALI JSI NEJLEPŠÍ!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Ali je úžasnej.Má talent a má krásný hlas.A to,že česky mluví špatně to neva,alespoň se narozdíl od Jasnkoviče snaží mluvit česky.Ale Jankovič pořád něco mele slovensky.NHerozumím mu ani slovo,leda tak to jeho děkujem vam.Ali je prostě nejlepšíííííí!!!!!
  • Fůj

Takový kretén!!!!
  • nevím

jesti jsou všichni vyplesklý z toho,že se objevil potencionální lékař na obrazovce a umí ze sebe vytlačit několik rádoby tónů.Když nezpívá,dá se na něj koukat,ale jinak?Děsná křeč.To není kritika,ale fakt.Souhlasím s názorana,že by byl tak akorát vhodný předmekávat v mešitě
  • Ali

ALI SI PROSTE ZE VSECH NEJ A JA A VSECHNY MI KAMOSKY TI FANDIME NA 100%!!! PREJU TI MOC A MOC STESTICKA A DOUFAM ZE SE DOSTANES DALEKO!!! ROSNICKA
  • pro Raduš

Ahojky,myslím si že máš pravdu,koukam na to stejně jako ty,nechápu kpoč prostě potřebují nadávat tady,když se jim nelíbí,tak se nemusí obtěžovat sem chodit a psát o něm věci,které by byly lepší,kdyby nebyly vubec vyrceny,škoda že lidí jako si ty neni víc=)...měj se fajn a kdyžtak třeba napiš na mail=)
  • Jsem z Odoleny Vody

Čau. Ali je gay a já taky. Kdyžtak napište. Adresa: Odolena Voda V malém háji 360 PSČ 250 70
  • pozdrav

Ahoj Ali,mohl bys my prosim tě poslat 2 fotky s věnováním pro Lenku,Báru.Prosím posly to postouna adresu: Bara Helebrantová Družstevní 716 Kralovice 33141 Predem díky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Pivko

Cauky chlape,skocime nekdy na pivco.Tak se zatim mej cauky
  • ali moc ti fandim ty kdo ti pisou hnusny zpravy tak ti pouze zavidi snaz a drz se nedej se držím ti palce pa mam te rada
  • :-)

Myslis si ze si hezkej????
  • :-)

je to fákt simpatak!!!!! !!!!!_ !!
  • drž se

čaute všichni, tak tohle mě dostává.Všichni ti namachrovaní malí smradi,kteří se vzhlížej jen v tom úžasně in!Nechápu,proč zrovna v téhle diskuzi je tolik nenávisti a zloby.teda vím!Pardon,já si neuvědomila,že dnešní českou mládež hrozně baví někoho srážet a přitom tomu vlatsně ani nerozumí!!!Vždyť jste ještě děcka,co si jen hrají na dospělý!Může snad Ali za to,že nepochází z ČR?Nemůže,ale taky nemůže za to,že zrovna on má tak pěknej hlas a takovej talent.Tak mu to nekažte.Pokud ho zpěv baví,proč byste mu to měli brát? Ali,seš sympaťák,držím palečky:)
  • Ali

Myslím, že člověk s takovým talentem musí vyhrát. Držím palce a přeji HODNĚ ŠTĚSTÍ. Rony :-)
  • Ali,Ali

Nejsi nejlepší, a nehodíš se mezi ty nejlepší, ale Bende a slovák jsou horší, Takže myslím, že ještě aspoň 2 kola vydržíš.
  • Nesnáším intoleranci a té je tady hodně.A si každý žere koho chce!!! Mně je Ali velmi sympatický,ale držím palce všem,všichni si zaslouží držet palce. A k těm přiblblým heslům,že Česká Superstar?To je Česko hledá Superstar,NE českou superstar!!!!
  • hlásek

No dneska mi tam teda chybel ten jeho "tipickej hlas" s tim ho totiž poznam i po slepu,ale dneska kdybych oči zavřela,fakt bych nevěděla kdo to je=(...co ti kdo řekl??Nasaď zase svůj super hlásek a jdi do toho na plno=)
  • Hrůza

Pardon,ale nejhorší vystoupení.Je vidět,jak se při tom strašně namáháš a zpěv?Hrůza
  • JA

BYCH HO VOJEL.
  • Ahoj Ali si opravdu moc úžasnej celá mo je rodina ti fandí:V šichni doufáme že to vyhraješ tak hodně štěstí

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit