-
Si nejlepsi!!!
:)) -
Shanim informaci!!
Alimu moc fandim a prosim o pomoc,v někde na netu jsem ho viděla s portrétem trojrozměrným jako těžítko nezná někdo firmu v Praze která to dělá nějak mi to uniklo díky za pomoc -
*********p***********************p*********u****** *d*************************g**************f******* ***j*******
-
Alíček
Ahoj Ali moc ti přeju aby si Superstar vyhrál.Jseš moc sympatický kluk a jsi moc moc moc moc moc moc moc moc moc krásnej.Měj se příště.Tvá Verunka -
alík
Alík je nejlepší a ty mi Čili řekni, pod čím si zapsaná!!!!Kari@ -
Čau Ali. ze začátku jsem si myslela, že si úplně namyšlenej kretén,kterej chce sbalit holky aby si byl Superstar. Ale spletla jsem se. Jak si zpíval toho Nedvěda, úplně jsem na tebe změmila názor. Tak čauky Cover girl :))))))
-
pro aliho
ahojky alíčku, seš moc super a fandím ti nesnáším lidi, který o tobě říkaj, že seš gai. Držím ti palce, ať to vyhraješ, seš skvělej a roztomilej pa katuška z Orlických hor -
LALINKA
FANDÍM TI NAPLNO -
ali je naprostá hvězda sice neumí česky ale snažíse ne jak ten blbej jankovič tomu nejde rozumět ani slovo
-
to Jane
Čau:)Jsem ráda,že aspoň někdo se mnopu souhlasí...no,teď v nedělu se mi Ali zase mocka líbil -
dobry
ali šeš dobry best nejlepši držim palce mušiš vyhrat ty na to maš do toho alli fandim ti -
Ali,ty si prostě BestStar!!!!!!!!!!!!
-
jen tak dál
Ali ,ja jako býbaly muzikant říkam: ano nenech se nikým zmást a spívej dál tak jak spívaš protože z tvých souperu na tebe nemá ani jeden. Nemá na tebe ani Horáček, to není muzikant,nemá na tebe ani Klezla ,Gábina je husa a Soukup jedinej tomu trošku rozumí.Nedej se odradit. Ahoj -
ali je super:-)
-
Ja jsem s tebe uplne hotovi
Miluju te, po anglicky i love you, jestli nerosumis tsesky. Ja take jeste neumim moc mluvit po tsesky, nic si s toho nedelej, ze mas tsestinu po perski. Ja te i love you! -
princ ali
Pro mne je ali amiri charismatický krásný člověk,jeho zpěv se dotýká srdce.Kéž by takových mladých lidí bylo více - nekřičí a neskáče,je hluboce lidský.Vždy mu pošlu svůj hlas. -
hvězda
Ali je skvělej!má úžasný hlas ali je hvěěěěěěěěěěěěěěěěěězdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa -
Ali je strašně charizmatický člověk, strašně se mi líbí jak zpívá, i když někdy je to až moc přeslazené. Myslím si, že druhá ředa superstar má o hodně slabší úrověn než ta první, a že už to není ono.
-
CHodíš někdy na Alíka?máš tam vlastní stůl?nebo si tu stránku založil?No nevím,ale ve zpívání seš fakt dobrej!!!!!!!!!!!!!! ALOHA
-
Je tu někdo?