-
Všem rasistům
Když někdo nesnáší cigoše, tak na tom není nic špatně, jsou to zloději, smrdí a chovaj se jako prasata. Málokterý rom je slušný. Ale do řiti co máte proti negrům, arabům a židům? To jsou náhodou fajn lidi! -
VZKAZ PRO VŠECHNY IDIOTY KTEŘÍ NAVŠTĚVUJÍ TUTO STRÁNKU! NECHTE SI SVÉ RASISTICKÉ KECI PRO NĚKOHO JINÝHO, NEVIDIM DŮVOD PROČ BY ALI NEMOHL BÝT ČESKÁ SUPER STAR. ČEŠTINA NENÍ JEDNODUCHÝ JAZYK A V SADIM SE, NEKTEŘÍ TAKOVÝ " CHYTRÁCI" CO MOŽNÁ MÁJÍ TU "SPRÁVNOU" BARVU, ABY BYLI ČESKOU SUPERSTÁR, ČESKÝ JAZYK NEZVLÁDAJÍ DODNES!CHTĚLA BYCH VIDĚT VÁS, KDYBY JSTE SE MĚLI DOMLUVIT V CIZIM JAZYCE A NATOŽ V NĚM ZPÍVAT!TAKOVÁ ČÍNŠTINA TO BY PRO VÁS BYL STEJNEJ OŘÍŠEK JAKO PRO ALIHO ČEŠTINA. CHTĚLA BYCH VIDĚT, KOLIK Z VÁS BY OBSTÁLO TAK DOBŘE JAKO ALI! JE SMUTNÝ ŽE O BLBCE DNESKA ZAKOPNETE NA KAŽDYM ROHU...S POZDRAVEM FLIN
-
Já si myslím , že Ali umí zpívat.Zpívá to tak , že mu to každý věří a hlavně to zpívá od srdce a věří tomu.Tomu kdo ho odsuzuje vzkazuju když se vám to nelíbí tak si tam jděte stoupnout za něj a teprve potom by se vám začali všichni smát..............
-
Alík
ahoj! neznate nekdo e-mail nebo telefon na lího! prosím napište mi co nejdřív!! moc děkuju! lulu -
nevíte někdo e-mail na aliho, prosím??! moc díkys
-
ali
Ali je super!!!! Nejlepší! Miluju jeho oči! Je božíííííí -
nechci byt proti nemu, ale myslim ze CeSKO hleda =ceskou= superstar a ne nejakehoKuvajtacana....no nic jinak jeste numi zpivat mozna ze umi ale....i tak to bere všechnooo ze srdíííčččkkkkaaa........je to normalni slisky chlap!!!
-
Fanynka
Opět senzační,nádherný oblek.Vypadal jsi jako princ s pohádky 1000 a jedna noc.Když zpíváš,tak já ani nedýchám a to už jsem ve věku,kdy by se mi to stávat nemělo.Moc pěkné.Jen tak dál!!! -
Nic proti tobě nemám ,ale podle me se do superstar nehodíš ,protože nejsi čech ale to by ani nevadilo ,ale neumíš dobře česky a to je vcelku dost blbý pro česl¨kou superstar .....=)
-
Znamení
cauky, nevite nekdo, kdy presne se narodil Ali Amiri? -
Seriózní informace
Už to tu jednou bylo (tušim). Nevíte, která firma dělá ty "skleněné" hologramy co si nechal Amiri udělat pro svou mámu? Docela by mě to zajímalo -
jééééé
Jsi ubohej a všechnz holky co ti fanděj taktéž -
Ali
Ali je nejlepší!!!:-) Jsi skvělý, drž se!!! -
GAI
holky ja gai a muzu vam doborucit aliho je a roztomilej ma ho velkyho a stavnatyho proste k sezkani(ale ma ho cernej jako uhel tak uvazuval o plastice)z ust mu trochu zapacha,ali se bidnuj ze daruje az bude superstar ze mi darovat 100000,-korum na nas klub gai a ze se za svoji orijentaci nebude stidet a rict v TV tak ppppppppppppppaaaaaaaaaa peniskove -
Ali Amiri
Je to naprostý vůl protože je jak z cukru a ani by v Superstar neměl být -
superali
Ahoj Ali, jsi fakt super. Tvůj procítěný zpěv, z toho mám husí kůži a tvoje sexy bílá košile... Potkala jsem Tě v Praze na Smíchově v Carrfouru, jsi milej a sladkej...ahoj niki -
fanynka
Od začátku fandím Ali Amirimu.Je to jediný člověk,který si zaslouží být SUPERSTAR!!!Má vše,co hvězda potřebuje mít!!!Vždycky mu pošlu hlasy.Tuto neděli mu držím palce a věřím,že opět ukáže to nejlepší!!! -
jsi nejlepší
Ahoj Ali jsi prostě 11111111111111111111111111111111111111111111111111 1111 ty to vyhraješ všichni ti fandíme ALI JE111111111111111111111111111111111111111111 -
ALI AMIRI
JE FAKT SKVĚLEJ A MYSLÍM ŽE SE DOSTANE DO 3 NEJLEPŠÍCH!!!!!!!PÁČ JE GÁBA A FORET LEPŠÍ!!!!!ALE NA DRUHOU STRANU SVÝM VYSTOUPENÍM JE NAPROSTO NEJLEPŠÍ ZE VŠECH!!!!!PÁČ TAKHLE TO NIKDO PODAT NEUMÍ!!!:-) -
zajímavej
je možná zajímavý tou exotikou,ale unylý zpěv a přeslazený.Jak když jste v cukrárně obklopeni samýma dortama