-
jsi skveli Ali
-
Ali je dobrý!!!
Ahoj! Kdo má rád Aliho ? Já ho přímo zbožňuju!! -
uz bylo na case
-
dobrý
Čekal jsem to o dost hroznější,na to,že je to Arab,tak to zaspíval docela dobře.Viděl jsem to teď na Nově.A lidi nebuďte antisemitové.Je jedno,že je někdo žlutej,nebo černej.hlavně ,že nejsou rudoši!!! Chápete.doufám. -
Pro Perského prince Aliho
Ahoj Ali jeste jsem chtela rict ze jsem ti posilala kazdou nedeli hlasy,ale tentohkrat to bohuzel nevyslo skoda, budes tam chybet.Pa -
Pro ALiho
Ahoj Ali nevim sice, jestli budes cist zrovn muj prispevek, ale chtela jsem napsat, ze ti opravdu moc fandim!!!Moc me mrzi, ze jsi "vypadl¨",ale soutez je to tvrdá.Chtěla jsem ti jen rict jak moc si vážím toho, jaký jsi. Bohuzel jsem neměla možnost tě potkat osobně a nevím,jetli se mi to někdy povede,i kdyz bych si to moc přála, ale myslim, že jsi strašně citově založenej člověk jako ja. V tomhle se shodujeme. To je taky ten hlavní důvod, proč tě tak obdivuju, jsem sice o 2 roky starší než ty,ale to je snad jedno:_))Libi se mi tvuj způsob zpěvu, protože presne ty pisničky které milujes, já miluju taky.Máme společné dvě věci.Mě operovali slepé střevo ve 3 třídě, těsně před prasknutím,pry za pět minut dvanáct, málem jsem podle doktorů umřela a další vec ktreá je společná,mé studium se chýlí ke konci a také jsem si zvolila cestu jak léčit lidi a pomáhat jim. Jsem moc rada ze jsem te mohla "poznat" alespon v televizi¨. Moc na mě působí tvoje vřelost, dobrota lisdkého srdce, to zvláštní lidské teplo které z tebe vyzařuje.. Moc ti drzím pěsti,abys brzo natočil nejaké CD a brzo bylo v prodeji abych si ho mohla koupit. Mej se krásně a moc moc držím pěsti ať jsi pořád takový jako teď. Ahoj -
Ali
A ještě něco.Pro všechny,co si myslí,že se tedˇ Ali ztratí,tak omyl.A i kdyby se to stalo,což pevně doufám,že se nestane,tak já OSOBNě bych ho šla zase najít,a hledala bych ho tak dlouho,dokud bych ho nenašla.Protože něco tak krásného jako je Ali,se hned tak nenajde.Takže Ali,natoč co nejvíce cédéček,at si tě můžu kupovat a neztrat se mi... -
Ali
Ali,to že jsi vypadl není konec...je to začátek -
pozdrav
Milý Ali Amiri, moc mě mrzí, jak poslední Superstar dopadla. Moc jsem Vás podporovala (konktrétně 4 SMS každý večer). Jsem sice starší fanynka ve věku Vaší maminky, ale snad Vám to nebude vadit. Ten dárek, který jste mamince poslal do Kuvajtu byl krásný a jistě se jí bude líbit. Nic si z porážky nedělejte, pravidla soutěže jsou velmi tvrdá a někdy i nespravedlivá. Přeju Vám hodně úspěchů v medicíně a těším se na Vaše CD, na 100% si jej koupím. Mnoho pozdravů a žádný smutek, věřím, že Vás stejně buď v televizi či ve filmu ještě uvidím. -
pozdrav
Tímto zdravím Aliho Amiriho, si sympa´ták, škoda žes vypadl. -
Hurááááááááá
No konečně. Konečně ten umaštěnec vypadnul. Takhle prznit 1970!!!! -
Pro aliho
čauky..podle mně bys měl dál spívat české písničky!!jelikož ti slušej :) -
Jsi super!!!Fandil jsem ti!!
Ali ty máš děsně velkou odvahu spívat české písničky!!!Spíváš je nádherně a myslel jsem si že ty jsi ten koho českej šoubiznis zajímá!!Ali prosím odepiš mi a nebo tak ňák. Jsi fakt ůžasnej!Proč si myslíš že tě vyhodili?Co teť budeš dělat? Můj e-mail:pavelpatila@centrum.cz -
Byl jsi fakt dost dobrý. Obdivuji tvoji odvahu. Pro mě jsi jasný vítěz.
-
Radost
Ahoj Ali,moc ti fandím.Kdy vydáš svoje první CD?Celá moje rodina ti moc fandí. Ti lidi jsou úplně blbí,že ti neposlali hlasy.Ahoj Simča a moje rodina -
Pozdrav
Tímto bych Tě chtěla srdečně pozdravit a vyjádřit svůj obdiv nad Tvou úžasnou osobností.Je mi nesmírně líto,žes to byl včera právě Ty,kdo nepostoupil,ale soutěž je soutěž.Věřím,že budeš zpívat i nadále,protože Tvůj zpěv jde především ze srdce.Přeji mnoho životních úspěchů.Mirka -
hruza
je to rock a ne polka -
hruza
spivas jak ponocnej -
FUJ
jak muzete tohohle cloveka zvolit za osobnost?? -
velikost?
Arabové mají prej velký pinďoury.A Ali je prej moc velkej.Tak pipinky neblázněte,akorád by vás natrhl.