-
fuj nesnasim Amiriho
-
ALIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII JE NEJLEPŠIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
-
aliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiii je superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrr
-
tady se nebude nadávat hlaně Alimu a ten kdo neumí česky tak nebude mu říkat že neumí česky protože Ali je hezkej a taky umí zpívat
-
Ali Amiri
Ali já a Lucka sme ti fandili a posílali sme ti hlasi a je nám i tetˇ líto žes vypadl. Tvoje písně se nám moc líbili. -
je supr
ted o vikendu jsem se setkala s Alim Amirim...nehraje si na frajera a prijel za kamaradama do vesnickeho mesta odkud vane hnuj...je normalni kluk,a jen diky televizi je slavny.... -
ali je stejně ze všech nej nejlepší!
-
Alíííček
Ali jsi krásnej,sexy,máš velké srdce a umíš nádherně zpívat(ůžasná kombinace) 24.června v čerčanech to bybo užasný!Dík za pusu a fotku s podpisem!pa pa -
Ali má dobré srdce!!!
-
Ali má DOBRÉ srdce a to se mi na něm nejvíce líbí!!!
-
ahoj Ali jseš božíííí.Hrozně jsem Ti fandila!Už se těším až vydáš nějáký Svoje CD a určitě si ho koupím!=)
-
Ali je boží !!!
V Praze jsem potkala Aliho. je nádhernej a vůbec není namyšlenej. S kamarádkou jsme mu mávali. Přenádherně se na nás usmál a taky nám zamával. je prostě supr a je to on, co měl vyhrát!! -
pro autora JÁ
Ty si myslíš, že si king. To ses docela zpletl. Nevim jestli Ali smrdí a má blechy, ale zdá se mi celkem fajn. Co mě zaráží je, že Alimu kritizuješ češtinu a sám neumíš psát. Tak se měj ti VOLE!!!!!!!! -
ANO ARAB OTEC MATKA ČEŠKA
-
Si děláš prdel, že? Takže Turek? Právě jsem propadla záchvatu smíchu. Budu hádat. Tvůj táta je Arab, mamka je z Turecka, ale žijete v ČR. Super. Moje babička je z Ameriky, táta Američan a mamka Češka. Ha ha ha. PS: Myslím to vážně!
-
nejsem rasista
nejsem rasista ja sem turek ty sou taky trošku opaleny -
sorry, omare
Sorry!!! Sem se sekla! Nevadí ti Arabové, ale Židi. Ale stejně seš RASISTA, takže to je FUK! -
už ti věřím, omare
Omare, už jsi mě přesvědčil, že ti romové nevadí a že jsi fandil Vlastovi, ale rasista jsi tak či tak. Když říkáš, že Arabové jsou blbí, tak si posluš. RASISTO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!! PS: Aliho taky nemusím, ale nic proti němu nemám! A Vlasta je stejně nejnejnej!!!! -
ALIIII
PRO ANDREU: SI MYSLÍŠ,ŽE SI VTIPNÁ?? ALI NEMÁ VŠI A ANI NESMRDÍ SETKALA SEM SE S NÍM NA SINÁLE A JE ŮŽASNĚ MILEJ SUPER SME SI POPOVÍDALI JEN TY SI TAKOVÁ SLÍPKA,ŽE JO? PÁČKO BARA -
Ali je hnuj fuj,nesnasim toho morgose a urcite ma vsi a blechy a smrdi. Se nedivim ze nema holku.