-
*5* debil *13*
-
hnus blbej *9* *9* *9* *9*
-
DEBILNÍ ALI
Ahoj zase já vy všichni tady ste imbecilové on je debil a pokaždy slyšim jen:(miluju ho,je báječnej,atd.... )TAK VÍTE CO???LIDI PROBUDTE SE JE TO DEBILNÍ ARAB však uvidíte sami být váma chcálím GÁBU ta něco dokázala nebo FILIPA atd...ale ALIHO???je to debilní magor *5* -
SEZNAMKA
Ahoj hledám nějakyho kamoše nebo kamošku na kamarádění nebo dopisování jestli tu je někdo od 0.let do 12.let at napiše díky moc Ahojík...Luckíček *4* -
DEBIL
Ahojky zdravím všechny co nesnáší Aliho Amiriho je to debil jeho přízvuk mi dělá blbě jen když ho slyším zvédá se mi žaludek uf ještě že nevyhrál soutěž ČESKO HLEDÁ SUPERSTAR vyhrál to sice Vlasta Horvát ale fandila jsem Gabliele al Dghábbě ale bohužel byla bronzová ten kdo si mylsí že má Ali Amiri hezkej hlas je jako on taky je debil tak kdo souhlasí at sem napíše mám pravdu já je to debilek nějakej z ciziny at se vrátí do Arabu nebo odkud je a tam baví ty svoje pošuky Arabsky a vodi je na velbloudu AhOj Lucík.... *16* -
Ali Amiri je božskej mám i jeho cédečko a jeho písničky nahraný v mobilu *14* a jsem ráda že sem se sním mohla vyfotit dostat jeho podpis se mi stráááááááášně líbí
-
Ali Amiri je polde mě úplně úžasnej človíček,se kterym bych se strašně ráda setkala osobně. Podle mě je to Pan Zpěvák.Když si poslechnete jeho CD,tak je to něco úžasného.
-
518 611 205-to je ta babča,která ti v létě posílala balík sušenek a cukroví,který jsi si nevyzvedl.Byla z toho velmi smutná.TY TY TY!Také tě zvala na Vánoce na kačenu.Přijeď prosím tě alespoň na Velikonoce.Čau,vnučka Peťula.
-
špejle
Ahojky,Alicku mam te moc rada a jesli bys byl hodni a dal mi adresu!Predem dekuju Anik mam te rada -
ahoj Ali chtěly by jsme nutně vědět tvoje tel. číslo.je to pro naši babičku,která je na tobě hrozně závislá.Když nemá tvoje číslo,tak hrozně šílí.Jestli se zblázní,bude to na tobě!!!!!Myslíme to vážně,není to žádná sranda!Vypadá to s ní bledě.jestli neodepíšeš ihned nebo nezavoláš na číslo 518 611 205 babička se zblázní!!!Dík-peťula.