-
...je boží...
-
Vy jste prosty,vy sprosty!!!!!!!
-
Aloce je super...
Alice je supe...Bydlím ve stejné vesnici kde bydlí její maminka Zlatka...¨ Je moc hodná a milá...Její sestra Andrejka má skvělýho syna Beníka kterýmu jsou asi 3 roky a strašně se před cizímy lidmi stydí...Jmenuje se Ben protože jeho táta je z Německa...:-)) TTak se zatím všichni mějte..Ahojky..Mariana Zetková... -
Je to tak tezky pochopit
Copak to nechapete. Omar a spol si z vás delaj srandu - bavi je pozorovat vase reakce - jak se predhanite v tom kdo líp odpovi - kdybyste je ignorovali tak by sem za chvili prestali psat a zacali by hledat jinde . . . zamyslete se trosicku :) -
no v rodinejch poutech hraje pěknou mrchu tak snad takova neni i doopravdy... kdo ví...
-
Andrejo
to teda rozhodně je!!! Je naprosto BOŽÍ a já jí miluju nadevšecko na svjetě protože je fakty ŮŽASNÁ a NEJLEPČÍ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Alice je fakt bezva a nikdo se jí nevyrovná...:-))
Ahojky lidi..Alice je moc super a myslím to opravdu vážně,protože jí znám.Její maminka Zlatka bydlí ve stejné vesnici jako já a ona sem za ní jezdí...A já se občas starám o syna její sestry Andrejky..Jmenuje se Ben a je skvělej.A proto alici potkávám a vím jaká je tak vy když jí neznáte tak jí nemusíte pomlouvat...a navíc kdyby jste jí znaly tak by ste tady o ní nepsaly takové nesmysli!!!:-(( -
super wallpapers
Nevím jak vy, ale já se jdu odreagovat na http://wallpapers.webprovas.com Byli jste už tam? To se mobily nažerou!!!!!! -
Koho hrála v Příběh rytíře ???????????????? *8*
-
-
Rytíře
-
-
Bendová??zachovalá pětačtyřicátnice!! to se musí uznat.