-
Vážená paní,díky seriálu Rodinná pouta Vás nemohu a cítit.Proboha spáchejte spolu s Andreou sebevraždu,nebo něco jiného at už Vás nemusíme vidět!!!!!!!!
-
-
Re: alicka je cool
alice ste coooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooo olll *15* *8* *4*
-
-
Smekám
Tak já jsem ji nikdy nepotkal ani neviděl, ale teprve včera jsem viděl Sametoví vrahy a musím uznale pokývnout hlavou a smeknout....... Alice je nesmírně přitažlivá žena, plná charisma a sexapelau....... Opravdu nezbývá než smeknou..... Troufám si říct, že závidím těm co ji znaj, nebo ji alespoň spatřili *4* -
Dodatek
Jsem ten z křižovatky Jeremiášova - Plzeňská a jela jste do Zličína a já odbočoval na Jeremiášku.Stříbrný passat .Pokud se to k Vám dostane - odpovězte mi . Díky Petr -
mimika za volantem na křižovatce Beránek
Potkal jsem "bohužel v autě" Alici Bendovou včera tj 26.9.2006 .Musím konstatovat, že je velmi krásná a komunikativní. Fakt sympaťačka jako blázen!!!!!Kéž by nepadla zelená, protože bych ji oslovil. Alice měj se a koukej mně znopvu potkat :-). Petr -
Podpis
Ahojky,zdravím všechny příznivce Alice Bendové,kdo by měl zájem o její autogramkartu s podpisem tak jednu vlastním...Mějte se hezky a zájemci pište na e-mail!Cena dohodou nejspíše 20-50Kč.Zdravíško a hezký den Romča:o) *4* -
Alice je u Czechoslovak models - www.czechoslovakmodels.cz
-
Nevíte v jaký modelingový agentuře je Alice????? pište na E.Bi.@seznam.cz díky
-
ALICE-KAMARÁDCE
Ahoj nepodváděj Marcelu ne dělám si srandu jsi výborná v rodinných poutech ahoj prosím odepiš mi chci aby jsi semnou psala *4* *4* *3* *3* *3* *3* *3* *11 prosím,prosím *9* -
Alice máš fakt pěkný červený kalhotky,,, *3* *3* *1* *15*
-
Jste uchylaci *16*