-
film
viděla jsem ji ve filmu Alice vzhůru nohama,,to byl celkem srandovni film *3* *1* *15* -
Re: Disney Channel Games
jo sem rada ze se koukam na jetix *4* *4* *4* -
Re: Re: Re: Disney Channel Games
tak na to se taky budu muset kouknout:) -
alyson
videla jsem jak tancuje a myslim ze je dobra a nejen v tanci ale i v herectvi a ve zpevu.nazpivala soundtrack k pokracovani filmu airbuddes sice je to jen predelana nejaka starsi pisen ale zazpivala to pekne *3* -
Re: Re: Disney Channel Games
dyney channel games jsou hry kterych se ucastni disney stars.jsou rozdeleny na ctyri druzstva a souperi mezi sebou v ruznych soutezich.koukal jsem na to na youtube a je to vazne skveli tech celebrit obravdu hodne jeste nezname *3* *3* -
Re: Disney Channel Games
Joa o čem to vlastne je?Nebo co to vlastne je?:D -
Disney Channel Games
Hejky viděli ste někdo Disney Channel Games 2008? Je to fakt bomba. Mohli by to dávat i u nás pač díky tomu jsem poznavala všecky Disney star a řeknu vám je jich hodně o kterych nemáme ani potuchy -
Re: Re: známost Alys
nO tam byla takova spravnacka holka teprv:D -
Re: Re: Alyson
si asi hodne vymyslis ze? xD -
Alyson Stoner
hrala aj vo vesmirny priatelia ale to je uplne novy film ja som za o nom dozvedela na www.dadadanka.estranky.sk *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* -
fakt skvělá
Ahojky lidi Alyson je fakt super holčina a úžasně hraje a zpívá ...Určitě si pusťte nějaký videa na youtube...tak zatím *4* -
Re: známost Alys
Z Camp Rocku a ještě jsem ji viděla v 12 do tuctu ale tam byla ješt malá :D -
nvm
čawec lidi nemate někdo adresu Alyson Stoner?? -
Camp Rock
Videl sem ji v camp rocku :)) Husta postava takova spravna holka ;D -
Re: Jee :)
no vidis ja taky a celkem dobra herecka *3* -
známost Alys
čau lidi,moc to tu nežije tak se vás zeptám,odkud znáte ALyson? -
Jee :)
Já jsem taky narozena 11.8.1993 *15* *14* *1* -
Forum
Čau LIDi!!Já sem ani netušila,že je vás tu tolik!!Jestli se budetře chtit na neco zeptat tak mi klidne napiste icq 421726284 ,ale kuli tomu tu nejsem,urcite mate (aspon teda vetsina z vás)má profil na lidé.cz,tak musíte jít URCITE na forum Alyson!Zalozil ho Dan.rybas a jestli tam nebudou zadny prispevky,tak ho zrusi!Urcite tam bezte!! *5* *9* *13* -
caw
caw lidi kouknete pls na muj blog a Alyson Stoner www.rybasdaniel.cz.tl mnejte se -
Alson
kdo chce pokecat o alyson tak at mi napise na icq 397128019 nebo piste na mail