-
Re: Re: Re: Re: Re: Vzkaz pro
*1* Trpis ale asi silnou demenci *5* -
Re: Re: Re: Re: Re: Vzkaz pro
Netrpim *1* -
Re: Re: Re: defgrg
No to asi jo...ale že seš si tak jistá,že jsem to psala já!Ty se mnou u toho noťasu sedíš a koukáš mi přes rameno,nebo co?Nebo mi teda vysvětli kde bereš takovou jistotu... *9* -
Re: Re: Re: Re: defgrg
Ty seš fakt úplná trubka...ach jo takovejch lidí jako jsi ty je pro svět škoda *9* nemám potřebu schovávat se pod jinou přezdívkou...to co si o tobě myslím napíšu na rovinu a pod svým jménem *3* -
Re: Re: defgrg
Nejlepsi je si sve trapne vzkazy sama odsouhlasit, ze *1* *1* Ale to nic, to schizofrenni jedinci delavaj. *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: Vzkaz pro
*1* *1* Mno, ja jsem nastesti (ale k Tve velke smule) *1* kratkozraka *5* Ale kdyz tak ctu co tu pises ty, tak rozhodne kratkozrakosti netrpis. *9* -
Re: Re: Re: defgrg
*1* *1* Proc *7* Na to si snad umis odpovedet sama *15* -
Re: defgrg
Souhlasim *14* *1* -
Re: Re: defgrg
Za jinou přezdívku se neschovávám,nevím proč bych to měla dělat. *7* -
Re: Re: Re: Vzkaz pro
Hm ty seš myslim blbá jak daleko vidíš *9* chtěla bych tě někdy potkat...a nebo radši ne asi bych umřela smíchy...ty musíš být k nepřehlédnutí se svou inteligencí *9* -
Re: Re: Re: Re: Re: Jeji narozeniny
Jo?A ty se tak taky jmenuješ že to víš? *13* -
HANS MATHESON:)))
NEVIDELI JSTE PROSIM HANSE MATHESONA NEKDY NEKDO NA VLASTNI OCI??? *14* -
HANS MATHESON:)))
MILUJU HANSE MATHESONA!!! *14* *14* *14* -
Re: defgrg
Marketko, uz jsem si zacala rikat, ze se tu ani neobjevis *3* Ale proc se schovavas za jinou prezdivku *7* *5* *15* -
defgrg
hej ty si asi naka na hlavu padla neo co...take prospevky by nejednoho ctenare odradily *16* -
BOŽE NECHYTRAČ *13* MARKÉTA, MÁ PŮVOD ORIENTÁLNÍ!!! *9* -
Re: Re: Vzkaz pro
Musim rict, ze jsem se v tobe nezmylila *1* Vskutku perlis, Perlo *15* *15* Nebo spis bublas *7* *9* -
Re: Vzkaz pro
Neříkám že jsou to úžasná jména...taky se mi nelíbí...a IQ na úrovni bublajícího bahna *15* máš asi ty,protože já jsem tu diskuzi o jménech nerozpoutala, Jaromírko *14* (jak působivé jméno *1* a ještě k tomu Skočdopolová....hih *9* ) -
Vzkaz pro "perlicku"
Kazdy se nejak musi jmenovat a kazdy se nemuze jmenovat "uzasnymi" jmeny jako je Marketa a Lenka. *1* *1* Co se tyce Tve inteligence, je na urovni bublajiciho bahna. *15* *15* -
No a chytrá určitě nejsi...to je vidět *3*