Přejít na výpis diskuzí

Alžběta Báthory

OSOBNOST 31.3.2007 
295 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • bulvár...

Myslím,že se stačí podívat,co za bláboly stihne vymyslet za den třeba takový bulvár...a tohle už je panečku nějakou dobu..
  • Bathory ke stažení zdarma!!!

Hej lidi, tak na Slovensku dávali film Bathory už i v jejich televizi, takže je toho teď plnej internet!! *3*

Tady je jeden z odkazů, mělo by to být plně funkční, ale je to v SK jazyce.

http://www.maxiforum.cz/ index.php?action=printpage;topic=34 493.0

Jinak kdo čeká na českou verzi, tak si ještě dlouho počká, DVD vyjde v CZ až od 24.11.2009, přesvědčte se sami:

http://www.dvdobchod.cz/dv d-bathory-21736
    • Re: Bathory ke stažení zdarma!!!

Další odkaz, kde můžete Bathory stáhnout zdarma:

http://ulozto.cz/1206264 /bathory-2008-sk.avi sice sk ale neva

Kdo umí s torrentama, další link ke stažení zdarma:

http://thepiratebay.org/ torrent/4667955/Bathory_by_Jakubisk o-Sk

A nej nakonec!
      BATHORY ONLINE

Celý film v SK jazyce ke koukání, ne ke stažení, na to bacha.

Link zde:
      http://www.dlouhefilmy.com/in dex.php?page=movie&name=bathory

Tak si pošušnějte!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • I Love Elizabeth Bathory

Lady Bathory byla prostě úžasná!! Zajímám se o ní je to můj životní vzor!!Byla neskutečně krásná a byla to prostě osobnost.Nemyslim si že byla psichicky narušená byla to prostě jen sadistka. To že se koupala v krvi svých obětí ai myslím že je pravda ale kdo ví?? (ona to ví)Každopádně byla zajímavá fascinující a jedním slovem úžasná!! I Love Lady Bathory!!
    • Re: I Love Elizabeth Bathory

V tom případě jsi stejnej psychopat jako ona!! MOžná, že v její době o psychických nemocech neměli tušení, ale mi už dnes máme! Takže nechci nic řikat, ale Bohnice maj otevřeno, tak si tam zajdi! *1*
  • Zmatená z filmu

Ahoj,chtěla bych se vyjádřit k filmovému zpracování života A. Bathory - na film jsem se moc těšila, protože jsem čekala hodnotný historický příběh, bez všelijakých zbytečných příkras a rádoby pokusů o vtipné odlehčení krutosti, které bylo ve filmu dost. Chápu, že to syrové ztvárnění špatné středověké doby bylo nutné a proto je mi velmi líto,že pan Jakubisko neodolal a ve snaze přiblížit se hollywoodským trhákům zničil celkový dojem filmu tím, že z něj chvílemi udělal frašku. Mám na mysli rádoby vtipné momenty s mnichy a jejich "moderními" vynálezy, které dle mého názoru film spíše poškodily. Jestliže chtěl pan Jakubisko film trošku zjemnit, mohl to udělat nenásilně, určitě by přišel na něco lepšího, než bylo toto. Bez těchto momentů by konečný výsledek stál za to.
    • Re: Zmatená z filmu

naprosto souhlasim. Mam taky trochu dojem, jako by si pan reziser malinko pujcil ze "Jmena ruze" a Polivka s Madlem si zahrali na ukor Anny Frielove ....
  • Bathory

Vy ste vsici strasne chytry, ale z jistotou nemuze nikdo ric jestli byla mrcha nebo ne. Na toto tema je toho tak strasne malo zachovano, ze i hystoryci v tom nemaj 100% jisto *3*
    • Re: Bathory

Nemají, ale přečti si knížku od Vladimíra Lišky - Čachtická paní
      • Re: Re: Bathory

Ahoj Cachtickou pani nemam *3*
  • bez titulku

bola to jednoznacne sadisticka lesba.film o nicom,trocha novsia verzia perinbaby,niznanskeho kniha takisto.uz len chronologicky tam nic nesedi.aby som bol spravodlivy,bola to vynikajuca hospodarka,vzdelana zena.okrem vyssie spomenutych jazykov ovladala aj zemplinstinu,ktoru v tej dobe slachta okrem madarciny pouzivala.dala vykopat podzemne chodby z cicvianskeho hradu,ktory este stoji,vydim ho z okna,do vranovskeho hradu,ktory uz neexistuje.tie chodby su 200 metrov za mojim domom a co viem cez 100 rokov tam nikto nebol.napadlo ma zeby som mohol zacat kopat:D
  • To nejde!

Já jsem viděla film a myslím si to spíš bylo tak jako v tom filmu. Ale kdo ví mohlo to být ještě jinnak. Každopádně si myslím že Alžběta nemohla zabít tolik služek.... dejme tomu třeba 50 ale přes 600.....No nevím že by jim nebylo divný že se k ní do služby přihlásilo 600 služek a najednou všechny někam zmizeli. Kdo viděl film tak viděl že brala drogy tak mohla v tom "zdrogování" někoho zabít ale 600 lidí by nezvládla. To opravdu nejde! *7* *7* *7* *7*
    • Re: To nejde!

A víš,v jakém časovém období zabíjela?To nebyly dvě hodiny jako ve filmu *1* *1* *1* .Za tu spoustu let bych těch šest stovek zvládnul taky a levou zadní,bejt tak mocnej,jako ona...
  • vážně bala Bathory špatná???

Bathory podle mě nebyla zrovna andílek,ale mohlo se taky stát co tvrdí většina lidí a to,že ji jeden muž moc miloval a ona ho odmítla a tak se jí pomstil tím,že z ní udělal zrůdu.co si myslíte o tomdle???
  • ......

ja ji zeru.... *1* *1* *1*
  • Ažbětka

Alžběta Bathory je hrozně zajímavá ale škoda je že nikdo neví jestli byla obět nebo vrah.Ale podle mně je hrozně zajímavá. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit