Přejít na výpis diskuzí

Amanda Bynes

OSOBNOST 31.12.2006 
153 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Teda, kdysi jsem ji měla ráda, nedá se říct vzor, ale chtěla jsem mít takové vlasy jako ona.
    Ale když vidím, co to teď se sebou udělala? Je to úplně jiná Amanda, nechápu, jak se tohle mohlo stát, vždyť jí je už 27 let a mohla by mít trochu rozumu! Ale ona místo toho si v podstatě zruinovala celou svou kariéru a myslím, že pokud se z tohohle srabu vylíže, tak ať si najde nějaké zaměstnání, které ji uživí a NEZKOUŠÍ už herectví. Nechci vidět za pět, deset let, další comeback hvězdičky, která již dávno pohřbila svou kariéru, a to hodně, hodně hluboko!!!
  • mas pravdu!!!!!!!!!!
  • london123
    Souhlasím s Anonymem..moje slova.Dřív to bevala normální hezká holka a ted???!!!!!!!!!!! *10* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* Je... *16* *16*
  • Ejki
    taky myslím,jak hrála třeba v Královna ročníku nebo v Co ta holka chce,tak jsem ji měla ráda,ale teď vypadá jak...angličtina na to má výstižný výraz -> B*TCH.... *9* *7*
  • jo máš pravdu!!!!!!!!!!!!! *13*
  • Proboha co to ze sebou udělala??!!Tak hezká dřív bývala...Teď vypadá příšerně staře a uměle...Ach jo...
  • kirushka97
    Všechno nejlepší k narozeninám !! *3*
  • oelli
    Happy birthday!!!
  • Dobrá herečka, mám ji ráda.
  • Šíleně jsem se lekla!!! *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* Jí je už 26?!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Nádherná a skvělá herečka !!! *14*
  • Amanda je skvela herecka,jen by se mela vykaslat na tu blond barvu vlasu.Moc ji to nesedne. *6*
  • Podle mě je pořád stejně krásná,jen už je prostě dospělejší...Nevím co pořád všichni máte..A rozhodně z ní žádná plastika nejde cítit;)
  • Je suprová :)Filmy kde hraje sou prostě nejlepší :)
  • bývala nádherná v puberte... ted z tech fotek cítím plastiku... škoda.. jinak ve filmu co ta holka chce je neprekonatelna...
  • ja celkem dobrá nejlepší je ve filmu Super nahradník tam je dost vtipná *3* *3* *3* *3* škoda že si nikdy nezahrala s Lindsay Lohan
  • Anna.N
    Všechno nejlepší
  • Elenka.B
    všetko nej.. *14* *3* *1* *3*
  • Elenka.B
    Všetko nejj .. *14* *1* *15* *2* *4*
  • vše nejlepší k sladkým 26!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit