Přejít na výpis diskuzí

Amanda Bynes

OSOBNOST 31.12.2006 
153 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • odepište

*14* Lidišky ma někdo nějaky filmik... třeba super náhradník a tak ,... plosím napište kdyžtak na ICq 486 049 886 a nebo na e-Mail MarQetujicex@email.cz moc bych vam byla vděčna děkuji *4* *14*
  • Re: bla

mas uz mail na ni nebo neco jinyho
  • Bločík o Amandě

Amanda je fakt užasná ... nakápla sem na novej a skvelej blog o Amandě : http://amandabynes.blog.cz/
    Určo se tam juknete, jestli máte amandu rádi! *1*
  • Re: Krásná

aman da je krasna chtela bych byt jako ona
  • kwjkhf

Hai is Viola ´!!!!!!!!zlatíška moje Amanda je kožíííííííí *14* *14*
  • amanda bynes

Ve filmu Co ta holka chce byla výborná! *3*
  • Krásná

Je skvělá a hezká holka..Moc se mi líbíš ve filmu SUPER NÁHRADNÍK!!! *1*
  • Re: A.B.

to fakt. já na tom byla taky a šla bych klidně znovu. *3*
  • Re: Re: A.B.

Hjé, tak na uvedený odkaz na www.lide.cz, se Vám neotevře fórum o Amandě, ale právě jen lide.cz, takže si musíte Amandu sami vyhledat ve vyhledávacím poli. Ale to už snad zvládnete *1* *15* *3*
  • Re: A.B.

Zajděte na fórum o Amandě na www.lide.cz zde : http://forum.lide.cz/forum.fcgi?akc e=forum_data&auth=&forum_ID=43678
    nebo na moooooc dobrý stránky o ní www.amanda-bynes.wz.cz
    NEBO ROVNOU NA OBOJE *3* *3*
  • A.B.

když sem videla film She's The Man v kine, uplne me i moji kamosku dostal! Musely sme na nej jit jeste jednou *1* moc se mi libilo jak zahrala kluka, byla to fakt prča, moc oblibenejch herecek nemam, ale Amandu na 100%! je suppa! *14*
  • Amanda Bynes

Jsem ráda že je Amanda už trošku známější. Je to moje nej-oblíbenější herečka, mam ji mooc ráda. Jinak kam se na ni hrabou Lindsay Lohan a spol., no ne? Je nejlepší! Držim palečky, Amy *14*
  • Ahoj.Moc se mi Amanda,jako herečka líbí.Její filmy jsou skvělý.Jako Co ta holka chce,nebo Super náhradník.Nemá někdo prosím náhodou na ní adresu nebo nějaký kontakt???Jestli ano,prosím napište mi na mail.Moc díky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit