-
Re: Omg
Tlustá? Není tlustá. Koukni se na Ewu Farnou nebo Miley Cirus, ty jsou tlustší než ona. -
Re: Amanda
ano,tomu já říkám skvělá herečka!! *3* -
Amanda
Amanda je moje nejoblíbenější herečka. Je aji moc pěkná a taková roztomilá. Nedávno jsem se dočetla, že amanda chodí s nějakým basketbalistou. Dokonce jsem ho aj viděla a musím uznat, že amanda opravdu dobrýý vkus. Protže ten její je opravdu borec *15* i když já osobně si myslím, že by jí to více slušelo s channigem tatuem *14* zezačátku spolu měli románek... ale bohužel nicz tho dále nebylo. Ale špatná zprábva je, že channing je také zadanýýý *9* údajně se zasnoubil s norou z lets dance. Ale musím uznat že jim to sluší stejně tak amandě a tomo jejímu *14* akorát můžeme doufat, že jim to vydrží déle... a pokud ne tak aspon bude channig volnýý a my budem štastný no ne holky *15* *15* *14* -
Amanda
Jako já říkám že toje moje nejoblíbenější herečka, je prostě sqělá...Jak dšlá v tech filmech takovy roztomilý xichtíky..:D Jestli cchcete a chcete ejake fotky,avatary, photoshooty amandy tak jdete na www.funsamanda.blog.cz *14* *1* -
Omg
nejaka tlusta ne??? *7* -
Re: nejhorsi
myslíš že by brad pitt nemohl natočit 1 spatny film?...podivej se na jinej a pak neco mluv...... -
Re: nejhorsi
no tak chtela bych videt tebe ty nadhero...rekni mi co si dokazala? amanda je stokrat lepci nez ty a hezci ty jedna oskliva tlusta pipko...ji nesahas ani po kotniky....vsichni co mate radi amandu jako ja tak se podivete sem http://s17.bitefight.cz/c.php?uid=37172
*14* *14* *14* *14* *14* *14* -
nejhorsi
boze nic horsiho nez amanda bynes nemohlo tenhle svet potkat....hrat to neumi akorat se to pred tou kameru nakrucuje....strasny..a jeji filmy..des..vydela sem jen jeden a byl to nejhorsi zazitek v mym zivote.. -
Re: Vzhled
*1* *7* *1* -
Vzhled
Blonďatá a k tomu TKZV.kudrnatá nn.....ale jinak fakt goodeidamská...... -
Re: Amanda
?(nedalo by se ještě zjistit..kde bydlí *5* a něáké in diskrétnějšíinfo/ *5* :Sulekha.com Notifications -
Re: Re: Amanda
haha *16* -
super náhradník
rikam vam tato herecka nema chybu,nejvic se ji povedl film super nahradník.porad bych se na ten film mohla divat a porad se u toho smeju *1* je tam uzasna jako sebastian *14* nejake hlasky su fakt mazec *1* *1* jako kdyz tam rekne ze je poradny rizek *1* nebo to o tech tamponech...to nema chybuu *5* -
Re: obleční
a jaky konkretne myslíš? -
obleční
Ahoj nevíte kde se dají koupit věci podobný jako nosí ve filmu Královna ročníku? -
Re: Písnička
no jasně.the veronicas - 4ever *3* -
Písnička
Nevite prosim vás někdo jak jse jmenovala ta písnička z filmu Super náhradník(ta jak dala tu facku Jastinovi)pls se ozvěte *3* -
časák
víte že v bravu je ted' rozhovor s Amandou...fakt zajímavý... *3* -
Re: časák
vážně?to si musím koupit *3* Amanda je super ta nejskvělejší herečka na světě,viděla jsem už skoro všechny ilmy kde hraje...jsou super *3* -
časák
Ahojec.V Bravu je plakátek amandy.super:) *4*