-
Re: super náhradník
ahojky amanda je dobra a komu se nelibi tak at sem nechodi a nepise sem negativni prispevky .... diky .......... a chtela sem se zeptat jestli nema někdo nějakej odkaz kde se daji zkouknout je filmi napr: super nahradník .... dkm *1* -
aaa
aaahoj...jukněte prosím na můj blog missmartinqa.blog.cz......hlasujte v anketě fotka měsíce....a pist komentíky...děkuji vám moc..paaaa -
Re: podoba
ja tez -
Re: Re: odepište
ten film se jmenuje super nahradnik *1* -
podoba
Znám jednu holku která je Amandě hroně podobná. Oči, vlasy, tvář, postava. Prostě jak dvojčata. Ale je z toho dost nešťastná. -
Re: jujrzuržuižuit
bych chtěla vidět tebe -
Re: Re: Omg
Jestli je Miley tlustá tak naprostá většina lidí na světě trpí neřešitelnou smrtelnou obezitou :D -
Re: Re: Re: bla
presne to isté si myslím =] -
uz mi docvaklo:-)
Jsem nevedela, ze zpiva. A me bylo divne, ze byla jedna z kandidatek a hlavni roli v Mamma Mia, a na druhou stranu je dobre, ze ji nevybrali, moc by mi tam nesla *5* -
Re: Amanda a Zac Efron?
No s Channingem by ji to sluselo o hodne vic *5* -
písnička Picture Perfect
Cau deckaaaa.Uz ste slyseli jeji první písnicku "Picture Perfect"?Má ji na myspace http://www.myspace.com/amandabynes .
Tak si ji poslechněte,je úžasná. -
Amanda a Zac Efron?
je fakt ze by ji to se Zacem Efronem slušelo,je hezkej,ale je fakt ze ho nemusím *14* *7* *9* -
emaili,icq,vily
AHOJ juknete plssss...na muj blog mam tam emaili icq vily ruznych celebrit díky mocky všem kdo se tam juknul a pridejte mi pls komentar dík
http://spidercat.blog.cz/ -
Re: Vše nej
Taky taky *1* *14* -
Vše nej
Všechno nejlepší k narozeninám Amando! *4* *3* -
Re: ..
naprosto souhlasím,Amanda je opravdu moc hezká a roztomilá,připojuji se k přání všeho nej nej nej *3* -
..
Je strašně hezká..má pěknoučkej obličej *4* *4* a přeju všechno nej -
Happy Birthday
Happy Birthday 23.Amanda! -
???
Amandička už je i zpěvačka?...tak to jsem nevěděla... *4* -
.
Je to nej herečka, je prostě skvělá *14* . Nejraději se koukám na film Super náhradník, to je nej filmík *3*