Přejít na výpis diskuzí

Amanda Bynes

OSOBNOST 31.12.2006 
153 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: super náhradník

ahojky amanda je dobra a komu se nelibi tak at sem nechodi a nepise sem negativni prispevky .... diky .......... a chtela sem se zeptat jestli nema někdo nějakej odkaz kde se daji zkouknout je filmi napr: super nahradník .... dkm *1*
  • missmartinqa

aaa

aaahoj...jukněte prosím na můj blog missmartinqa.blog.cz......hlasujte v anketě fotka měsíce....a pist komentíky...děkuji vám moc..paaaa
  • Re: podoba

ja tez
  • helinqa

Re: Re: odepište

ten film se jmenuje super nahradnik *1*
  • podoba

Znám jednu holku která je Amandě hroně podobná. Oči, vlasy, tvář, postava. Prostě jak dvojčata. Ale je z toho dost nešťastná.
  • tematt

Re: jujrzuržuižuit

bych chtěla vidět tebe
  • Re: Re: Omg

Jestli je Miley tlustá tak naprostá většina lidí na světě trpí neřešitelnou smrtelnou obezitou :D
  • goosexd

Re: Re: Re: bla

presne to isté si myslím =]
  • dasha86

uz mi docvaklo:-)

Jsem nevedela, ze zpiva. A me bylo divne, ze byla jedna z kandidatek a hlavni roli v Mamma Mia, a na druhou stranu je dobre, ze ji nevybrali, moc by mi tam nesla *5*
  • dasha86

Re: Amanda a Zac Efron?

No s Channingem by ji to sluselo o hodne vic *5*
  • písnička Picture Perfect

Cau deckaaaa.Uz ste slyseli jeji první písnicku "Picture Perfect"?Má ji na myspace http://www.myspace.com/amandabynes .
    Tak si ji poslechněte,je úžasná.
  • Amanda a Zac Efron?

je fakt ze by ji to se Zacem Efronem slušelo,je hezkej,ale je fakt ze ho nemusím *14* *7* *9*
  • emaili,icq,vily

AHOJ juknete plssss...na muj blog mam tam emaili icq vily ruznych celebrit díky mocky všem kdo se tam juknul a pridejte mi pls komentar dík

http://spidercat.blog.cz/
  • escarlate

Re: Vše nej

Taky taky *1* *14*
  • Vše nej

Všechno nejlepší k narozeninám Amando! *4* *3*
  • knapik77

Re: ..

naprosto souhlasím,Amanda je opravdu moc hezká a roztomilá,připojuji se k přání všeho nej nej nej *3*
  • kajuskafergie

..

Je strašně hezká..má pěknoučkej obličej *4* *4* a přeju všechno nej
  • Happy Birthday

Happy Birthday 23.Amanda!
  • adela11

???

Amandička už je i zpěvačka?...tak to jsem nevěděla... *4*
  • .

Je to nej herečka, je prostě skvělá *14* . Nejraději se koukám na film Super náhradník, to je nej filmík *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit