Přejít na výpis diskuzí

Amanda Bynes

OSOBNOST 31.12.2006 
153 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Amanda

manda je moje nejoblíbenější herečka.....zbožnuju vsechny její filmy....a je tak kkrásná *14* *4* *14*
  • Vše nej

Všechno nejlepší k narozeninám Amando! *4* *3*
    • escarlate

Re: Vše nej

Taky taky *1* *14*
  • Teda, kdysi jsem ji měla ráda, nedá se říct vzor, ale chtěla jsem mít takové vlasy jako ona.
    Ale když vidím, co to teď se sebou udělala? Je to úplně jiná Amanda, nechápu, jak se tohle mohlo stát, vždyť jí je už 27 let a mohla by mít trochu rozumu! Ale ona místo toho si v podstatě zruinovala celou svou kariéru a myslím, že pokud se z tohohle srabu vylíže, tak ať si najde nějaké zaměstnání, které ji uživí a NEZKOUŠÍ už herectví. Nechci vidět za pět, deset let, další comeback hvězdičky, která již dávno pohřbila svou kariéru, a to hodně, hodně hluboko!!!
  • ve filmech jsem ji měla strašně ráda ale teťjak ji vidím tak ji i lituju...:(
  • angel15

zdarec:)

zdarec vsem hele ma ta amanda nejakej kkontkt pro fanousky?
    *5*
  • Amanda

Ahoj Amando strasne te zboznuju chtela bych se s tebou setkat fakt moc *4*
  • Amanda je nej

Komedie s ní jsou nejlepší. Zbožnuju jí. Nej herečka prostě. *3*
  • bývala nádherná v puberte... ted z tech fotek cítím plastiku... škoda.. jinak ve filmu co ta holka chce je neprekonatelna...
  • Achjo. Co to se sebou udělala? Byla to tak fajn holka, přirozená krásná, moc dobrá herečka a teď je to troska, promiňte že to říkám takhle, která pohřbila svou kariéru kterou měla tak dobře rozjetou...Vážně je mi to moc líto měla jsem ji moc ráda**
  • Opravdu smutný :(, byla to moc hezká holka,v každým filmu se mi líbila..Je opravdu hrozný co s člověka udělají prachy,drogy a chlast!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit