-
Amanda
chci požádat o nějaké písničky od Amandy. Mám mladší ženu a nevěří že to byli pecky. Může mi někdo od ní poslat předem děkuji. *5* -
-
Re: Amanda
stačí si poslechnout její Follow Me, Queen Of China town Fashion Pack nebo Nymphomania a bude doma nebo si přinejlepším zatrsa jako já a je mi 22 a dovede mě rozpalit. a Hollywood Flashback je ploužak nadhera *16*
-
-
Amandaaa!
Konečně jsem sehnal její hit Follow Me, taková vzpomínka na klukovská léta. nějaké její fotky najdete zde: http://www.cultheroes.com/amandalear.html -
-
Re: Amandaaa!
a kde prosím já bych ten hit taky chtěla právě jsem si taky zavzpomínala. *14*
-
-
Jen tak neco
Kdyby nekdo neco chtel od teto pani v mp3... nemam to sice vsechno, ale i nic se pocita, konecne jsem splasil best of... napiste. povesim to na ftp -
-
Re: Jen tak neco
Prosím já sháním mp3 nebo i normál její hit folow me !děkuji *14* -
ahoj, už delší dobu sháním tuto zpěvačku. Tak jestli je možnost ráda bych tu bestofku na: mibubiska@seznam.cz Díky -
Mám záujem o jej cd, mp3
ozvite sa , som zo slovenska BB
*3*
-
-
super
Bezvadná zpěvačka a krásná baba. Při jejích písničkách rád vzpomínám na mládí. -
-
Re: super
Mam jich dost i plakatu,udělanejch z Internetu.Petr
-
-
enigma
ahoj všichni tahle dáma mě rozpaluje čím dál více je neuvěřitelně záhadná.shaním její alba ale marně a do Prahy se zase dlouho nedostanu.její video klipy jsou k vidění na www.you tube-amanda lear.com *16* -
-
Re: enigma
ahoj , ja mam vsetky jej albumy :-)
aj DVD Koncert Bratislavska lyra ´82 -
-
Re: Re: enigma
Kde si zohnal DVD Lyra ? -
Re: Re: enigma
Dvd Bratislavska lyra ´82
Ahoj,rad by som ziskal tento titul,ozvi sa
-
-
-
Pokud je zde nějaký fanda Amandy Lear,nech se se mnou spojí...... mobil:605912665
-
Konečne nové DVD
Ahojte všetci fanúšikovia "našej" AMANDY!
Tak sme sa konečne dočkali pred nedávnom vyšlo prvé oficiálne DVD Amandy Lear ktoré má názov Ma chi e´Amanda a vyšlo u Music Laden. Informácie som dostal od mojho skvelého priatela Gabiho s ktorým ma spája nielen dlhoročné priatelstvo ale práve i¨láska k "našej" Amande...A inak vyšli tiež nové remixy ale hlavne i na novo prespievané jej velké hity..A chcete vedieť viac napíšte mi na meil rád každému odpoviem
Igi *3* -
-
Re: Konečne nové DVD
Zdravim, som prekvapeny, samozrejme milo, len neviem kde sa
da toto DVD kupit. Poradis ? Alebo existuju aj nejake ine DVD ?
Dakujem
-
-
Amanda
Amanda = kdo by ji neznal? Resp., který z mých vrstevníků by neznal její opojné Follow Me a další hity... Nedám na ni dopustit a sbírám vše, co se jí týká. Z každého úlovku mám radost *3* Zdravím všechny její příznivce *4* -
-
Re: Amanda
ahojky. Jsem dost velkou pametnici a obdivovatelkou a strasne by me zajimala jeji opravdova podoba , je pravda, ze v mem mladi, jsem to absolutne nevnimala, ale s odstupem me prijde, jako chlap a nikde ani prd o jeji skutecne identite, PROSIM UKOJ, MOJI ZVEDAVOST
-
-
ahojko
som rád že som medzi vami a budem si môcť písať svami *14* *14* -
Amanda Lear.
Jak je to vlastně s rokem narození této zpěvačky? V základních údajích je psán rok 1939, v životopise rok 1946. Co je vlastně pravda?