Přejít na výpis diskuzí

Amanda Lear

OSOBNOST 31.12.2006 
49 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Amanda

Měla bych velkou radost,kdyby mi někdo poslal nějakou píseň od Amandy, nemůžu žádnou sehnat.
  • a m a n d a

na stránkách francouzského fan clubu Amandy je spousta klipů ze starejch zlatejch časů + klip "love boat" prý z letošního léta.Té babě bude 60 ,ale vypadá ůžasně a písnička je taky mooooc fajn
    • Re: a m a n d a

tý babě je 71 a je luxusní miluju její písničky
  • Nevíte prosím někdo kde bych našla její písničřky ke stažení? *9*
    • Re:

CZshare.com
    • www.mojemp3.sk

Hľadaj Amanda Lear na
      www.mojemp3.sk
    • www.mojemp3.sk

http://www.mojemp3.sk/playing.php ?id=54956
    • Re:

Stačí si stáhnou do PC program Morpheus a můžes stahovat. Dobré pořízení *3*
  • AMANDA LEAR

TAKÉ BYCH RÁD SEHNAL, ORIGINÁL CD. BOHUŽEL ZATIM MARNĚ.
  • petr

ahoj všichni koupil jsem si její cd blood and honey v praze a je to fakt bomba hlavně song Enigma (kinder bueno( ma to pořád šmrnc kdyby mi někdo vypalil cd budu rad ale jen českokrumlovsko anejlepe best ofku 602892565 *16*
  • ...

Serchio to si sem psát nemusel to snad každý ví napiš něco co nevíme
  • Buzerat ale hlas má to se musí nachat *3*
    • Když už máš potřebu vyjádřit svůj názor, zkus psát bez chyb.
  • Amanda Lear

Amandu si vždy poslechnu.
    Má tak zvláštní zastřený hlas.
    Disco!Umí to pěkně rozbalit.
    Videoklipy,CD,DVD.
  • Bozska Amanda Lear

Bozska Amanda Lear, jej fantasticky prekrasne farebny spevacky hlas je ako jemny ako vodna bublina naplnena teplou parou. Som plne presvedceny v tom, ze ked by Amanda Lear naspievala hity Celine Dion, tak by bola jednoznacne najlepsou spevackou v historii svetovej popularnej hudby. Tak obrovsky cit, ktory dava svojim prekrasnym farebnym hlasom Amanda Lear do svojich piesni,tak to dokazala aj dokaze maloktora ba snad ani ziadna svetoznama spevacka. Najma hit Amanda Lear - Follow Me snad ani dnes nema konkurenciu v davke mimoriadne skveleho citu v spievani takehto hitu: Folow Me.
    Velka vdaka to Amanda a je jedno ci by si bola dievca alebo chlapec.
  • Věk

Tak by mne zajímalo, kolik jí vlastně je, protože na jedné stránce je uvedeno datum narození 1939 a zároveň 1946 a to je dost velký rozdíl

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit