-
co řešíte
Já teda nechápu co řešíte. Vím každý má svuj názor a vkus ,ale říct o tehle herecce že je škaredá je pěkna kravina. když ona není pěkná tak kdo potom. Hraje výborně a krásně zpívá. Myslim ze je to mladá a přijemná holka, herečka budouctnosti . Vy co tady kecáte. DrŽte hubu a krok. Já bych vás všechny do jednoho chtěla vidět. Vy musíte být kočky. *3* -
-
Re: co řešíte
Ano Lucko mas pravdu ona vubec neni skareda mozna na nekterych fotkach neni moc hezka ale ve filmu atd.. ji to moc slusi *3*
-
-
já
každý má prostě nějaký názor mě se moc nelíbí vzhledově ale jinak docela dobře zpívá:-) *4* -
autogram
čau mám 3 autogrmy Amandy a jeden sem se rozhodla prodat tak kdyby ste měli zájem tak se mrněte www.littlebuffy.blog.cz -
-
Re: autogram
týjo :D kde si je vzala ?? to si jí jako třikrát potkala?? (závist)
-
-
Amanda Seyfried
Viděla jsem film Mamma mia ! A je tam upa boží je to super herečka a nevěděla jsem že i tak nádherně zpívá .Je fakt mociny dobrá ! *1* *3* *4* -
mamma mia!
Videlsem tenhle film aje opravdu perfektni mozno ze sem lepsi nevidel. aspon ne jako muzikal.AMANDA je tam proste k sezrani je opravdu skvela *4* -
Protivný Sprostý Holky
Je to úplně skvělá herečka. Nejlepší teda byla v Protivných Sprostých holkách - tam hrála senzačně. -
-
Re: Protivný Sprostý Holky
jí to sluší všude *1* *15* *3* *4*
-
-
Amanda
Je to fakt talentovaná holka,moc se mi líbila v Mamma Mia,ješte jsem ji viděla v Dr.Houseovi a taky docela hezky zpívá....líbí se mi jak nazpívali z Dominicem Cooperem písničku Lay all your love on me. *3* *4* *3* -
-
Re: Amanda
Jo!! Ta písnička je úžasná :) -
Re: Amanda
v dr housovi co tam hrála a ve kterém díle?? -
-
Re: Re: Amanda
*3* v 1.sérii v díle Absťák, přítelkyni toho pacienta :D *1*
-
-
-
amanda
ete hrala v dear john (mili johne) *14* s chanem -
jj
Je vážně super.Viděla jsem ji ve filmu Mamma Mia,a musím říct,že tam byla senzační=) V Protivnejch Sprostejch Holkách jsem ji teda nepoznala *1* -
Je super žena,úžasná herečka.A je veľmi pekná,netreba jej aby sa líčila *15*