-
Samantha
Amanda je bomba ženská a strašně sexy. *3* Roli Sam Carter jí už nikdy nikdo neodpáře, protože tahle role už navždy patří do jejího života *1* *4* MÁM JÍ RÁDA *14* a to se nezmění!!!! -
-
Re: Samantha
je to ta nejnejnej herecka v vesmiru!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* -
S tebou souhlasím. Je opravdu výjímečná herečka a tato role Samanthy Carterové jí opravdu sedla.
Už se těším na její další role. -
úplně s tebou souhlasím... je pro me tou nejlepsi hereckou na svete *14* *14* AMANDA 4EVER *14* -
-
Re: Re: Samantha
souhlasím s tebou *14* je bestovní a je to nelepší herečka všech dob a vůbec na celém světě :) -
-
Re: Re: Re: Samantha
a je to navíc Královna SCI-FI :)
-
-
-
-
amanda
od ty by jsem si ho klidne nechal vykourit -
-
Re: amanda
taky by jsem si ho nechal kourit pak honit strkal by jsem ji ho mezi kozy potom do pici a analek by byl taky -
-
Re: Re: amanda
ty ses ale debil!!!!!!!!!! *16* *16* *16* *16*
-
-
-
www.....cz
jaky jsou ty janovi stranky
ps:ma decko,ale ne s richardem a chodili spolu,ted je vdana a me hrozne stve ze nev s NÍM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!diky papa -
:)))
Amanda je moje nej herečka, poprve jsem ji videla jako Sam Carter ale ted myslim ze ji vic sedne role Helen Magnus v Sanctuary. Je to opravdu vyjimecna a skvela zena.
*14* *14* *14* *14* -
-
Re: :)))
Naprosto s tebou souhlasím,jako Sam Carter mi přišla taková jako dost v pozadí v podstatě tam byla jenom když něco potřebovali vyřešit,ale teď hraje Helen Magnus v Sanctuary a mě se to strašně moc líbí,podle mě je to ta nejúžasnější osoba která se kdy mohla narodit *14* *14* -
-
Božínku tos napsala moc moc moc hezky je to pravda role Helen Magnus k ní sedí líp,ale co i jako sam carter byla užasná ona je prostě užasná ve všech rolích ona by zvládla jakou koliv roli. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Re: Re: :)))
*1* *1* *1* *1*
-
-
-
dotaz
nevite nekde kde bych ju videl nahou??? *1* *1* -
-
Re: dotaz
Ty jsi úchyl nebo co? *10* -
Re: dotaz
www.elf.cz -
-
Re: Re: dotaz
Neni tam naha to su len fotomontaze skoda:(:(:( *14*
-
-
-
Smantha Carterová
Amanda Tapping je skvělá herečka.V seriálu Star Gate ukázala,co v ní je.Má sutečně talent a charisma.Navíc vypadá stále dobře. -
-
Re: Smantha Carterová
no jo,hvězdná brána-parádní sci-fi seriál *14* -
-
Re: Re: Smantha Carterová
jj *4* *4*
-
-
-
:-(
Vždycky jsem si myslela, že Sam s Jackem spolu nakonec budou! Dost mě mrzí, že tomu tak není! -
-
Re: :-(
je blbý že Samanta není s Jackem ten Cameron je blbej mám radši Jacka -
-
Re: Re: :-(
hey jenomže v tom serialu je Cam syn Jacka o´Neilla, proto má i ten jeho humor *3* -
-
Re: Re: Re: :-(
to je teda pekna kravin, kde si na to prisel???? *13* *13* -
Re: Re: Re: :-(
jak si na tuhle blbost prisel?? jack mel jednoho syna a ten zemrel..
-
-
-
-
:-)
všecičko nejlepší.....mám tě moc moc ráda -
Sam
Milujem ju ... je super *14* -
AMANDA
Amanda se taky objevila na snímku ve filmu Život nebo něco takového.Hrála tam televizní hlasatelku a bylo ji vidět jen velmi letmo.