-
Samanta
Nádherná ženská...žeru ji :) jako Sam je prostě neodolatelná... *14* *3* -
-
Re: Samanta
joooooooooooooooooooooooooooooo!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
-
Všechno nejlepší k narozeninám. *14* *14* *14* *14*
-
DOTAZ????
Jak to dopdne se Sam? Bude nakonec s Jackem Oneillem????????? *7* *7* *7* *7* -
-
Re: DOTAZ????
*9* bohuzel ne
-
-
Janovi 2808
Chtěla bych mu poděkovat za krásné videoklipy ať už z natáčení Amandy,či jejího "soukromí",ale i ty,které jsou určené jen prodospělé.
Jen mě mrzí,že je nemohu "oznámkovat",poněvadž mi to nějak nejde. Vždy,když jsem klikla na videoklip,který bych chtěla oznámkovat,tak se vrátil na první video klip. Buď jsem zabedněná,nebo si nedokáži poradit jak dál. Pomůžemi někdo? *14* -
-
Re: Janovi 2808
jezis ty mám taky no co suká tam s andersonem .. boze to je toho!! *9* *9*
-
-
ahoj
ahojky nasla jsem nejake fotky z akci a na par se amanda s richarden libaji a a jinich jsou zase spolu nevite jestli spolu chodi nebo chodili doopravdy? jo a napar fotkach byla amanda trochu..vypadala jak tehotna ona ma dite??? -
-
Re: ahoj
JJ, Amanda Taping má dítě, narodilo se jí, když jí bylo kolem 40, takže může mít tak čtyři roky a je to holka. Proto taky chyběla na začátku 9. série (tedy prvních pár dílů). Jinak je provdaná. Musím Tě zklamat. Navíc sám Richard Dean Anderson má myslím tři děti (ale jistá si nejsem). *4* -
-
Re: Re: ahoj
JJ,ta holka se jmenuje olivia b.kovacs a narodila se jí když jí bylo 39 a s richardem si měla pravdu akorát myslím že má jen 2 děti *3* -
-
Re: Re: Re: ahoj
nic spolu neměli a on má 1 dítě dceru Wylie Quinn Annarose Anderson *4* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: ahoj
Aha tak to sem nevěděla já toho totiž o Richardovi moc nevím *4*
-
-
-
-
-
hu hu
vše nej *1* -
Happy birthday to you,dear Amanda!
Jsi nejlepší herečka,jakou znám,krásná ženská,ať blondýnka nebo brunetka... ale pro mě vždycky budeš Sam,která nesčetněkrát zachránila svět i celou galaxii (a nejen tu naši). Doufám,že jsi svoje narozeniny pořádně s rodinou oslavila a přeju ti zdraví,štěstí,pohodu a Oscara na konto ;) Hrozně tě obdivuju a strašně si přeju se s tebou někdy potkat osobně..
Carter,I love you! -
Všechno nejlepší!!Amanda byla nejlepší v seriálu Stargate/Hvězdná brána!!Tam byla naprosto skvělá!!!Takže Vše nej!/So Happy Birthday! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
Amando všechno nejlepší hodně štěstí zdraví pohody do dalších let, si skvělá krásná herečka. Jsi mím velkým vzorek už jedenáct let od malička jsem tě obdivovala.. tak doufá, že ti do budoucna přibude pár dalších skvělých rolí..:)
-
Moc se omlouvám ze jsem to nestihla dřív všechno nejlepší a spoustu dalších skvelích rolí :)