Přejít na výpis diskuzí

Amanda Tapping

OSOBNOST 31.12.2006 
85 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jjannissekk

Všechno nejlepší..

Všechno nejlepší j narozkám..,seš skvělá herečka a hezká ženská.. *14* *15*
  • adinkalvicekkaty

Vše NéJ k narozeninám !!

Všechno nejky k norozeninám Am !!
    Ať seš pořád tak hezká x) a super herečka jako dotěď *1*
  • www.....cz

jaky jsou ty janovi stranky
    ps:ma decko,ale ne s richardem a chodili spolu,ted je vdana a me hrozne stve ze nev s NÍM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!diky papa
  • ahoj

ahojky nasla jsem nejake fotky z akci a na par se amanda s richarden libaji a a jinich jsou zase spolu nevite jestli spolu chodi nebo chodili doopravdy? jo a napar fotkach byla amanda trochu..vypadala jak tehotna ona ma dite???
    • Re: ahoj

JJ, Amanda Taping má dítě, narodilo se jí, když jí bylo kolem 40, takže může mít tak čtyři roky a je to holka. Proto taky chyběla na začátku 9. série (tedy prvních pár dílů). Jinak je provdaná. Musím Tě zklamat. Navíc sám Richard Dean Anderson má myslím tři děti (ale jistá si nejsem). *4*
      • Re: Re: ahoj

JJ,ta holka se jmenuje olivia b.kovacs a narodila se jí když jí bylo 39 a s richardem si měla pravdu akorát myslím že má jen 2 děti *3*
        • Re: Re: Re: ahoj

nic spolu neměli a on má 1 dítě dceru Wylie Quinn Annarose Anderson *4* *4*
          • Re: Re: Re: Re: ahoj

Aha tak to sem nevěděla já toho totiž o Richardovi moc nevím *4*
  • veronikax

:-(

Vždycky jsem si myslela, že Sam s Jackem spolu nakonec budou! Dost mě mrzí, že tomu tak není!
    • Re: :-(

je blbý že Samanta není s Jackem ten Cameron je blbej mám radši Jacka
      • dekovnik

Re: Re: :-(

hey jenomže v tom serialu je Cam syn Jacka o´Neilla, proto má i ten jeho humor *3*
        • sanndra

Re: Re: Re: :-(

to je teda pekna kravin, kde si na to prisel???? *13* *13*
        • Re: Re: Re: :-(

jak si na tuhle blbost prisel?? jack mel jednoho syna a ten zemrel..
  • on

proč sam nebude s o'neillem? *7*
    • katy_kiki

Re: on

Protože to sou oba důstjníci....x(
  • amanda

od ty by jsem si ho klidne nechal vykourit
    • Re: amanda

taky by jsem si ho nechal kourit pak honit strkal by jsem ji ho mezi kozy potom do pici a analek by byl taky
      • sanndra

Re: Re: amanda

ty ses ale debil!!!!!!!!!! *16* *16* *16* *16*
  • Janovi 2808

Tak jsem se zase po dlouhé době přišla podívat na Janova nová videa a ejhle, co nevidím,plejádu polibků. Krásně pojaté s muzikou a kompozicí z vybraných filmů.
    Protože jsem též velký fimový fanoušek,tak mě potěšila ta nápaditost vsunout do tak malých klipů něhu,lásku,cit a hlavně polibky z filmů,které jsem si zase mohla připomenout.
    Jane,jen tak dál,ale postrádám něco tak hezkého,jako je láska u Amandy Tapipping. *4*
  • Janovi 2808

Chtěla bych mu poděkovat za krásné videoklipy ať už z natáčení Amandy,či jejího "soukromí",ale i ty,které jsou určené jen prodospělé.
    Jen mě mrzí,že je nemohu "oznámkovat",poněvadž mi to nějak nejde. Vždy,když jsem klikla na videoklip,který bych chtěla oznámkovat,tak se vrátil na první video klip. Buď jsem zabedněná,nebo si nedokáži poradit jak dál. Pomůžemi někdo? *14*
    • Re: Janovi 2808

jezis ty mám taky no co suká tam s andersonem .. boze to je toho!! *9* *9*
  • pavllinka

Nej nej

Amanda Tapping je úžasná herečka, má talent, charisma, je hodná a stále zůstává normálním člověkem. Je krásná a úspěšná. Každý si ji bude pamatovat jako Sam Carter v Srargate... Hvězdná brána, hvězdné obsazení. Mám ji moc ráda. Je ale škoda, že nakonec nebude s Jackem, což asi mrzí každého jejího fanouška:-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit